Sportsdirektøren forlader Randers FC

Ser ikke sig selv i et muligt nyt set-up med nye ejere

Peter Christiansen forlader jobbet som sportsdirektør i Randers FC. Han har sagt jobbet op med virkning fra udgangen af februar 2016, hvor den tre måneders opsigelse udløber.

Her oplyses det, at sportsdirektøren har meddelt ledelsen, at han ikke kan se sig selv blive udnyttet optimalt i et muligt nyt set-up i klubben.

Randers FC forhandler for tiden med en gruppe udenlandske investorer om en overtagelse af klubben, og her ser han ikke sig indgå.

En svær beslutning

- Det har på alle måder været en stor og svær beslutning at gå til ledelsen med min opsigelse. Jeg føler dog, at det er det rigtige at gøre for mig i den nuværende situation. En situation hvor jeg ikke kan se mine kompetencer harmonere med det nye projekt, som jeg forestiller mig, at det kan komme til at se ud, siger Peter Christiansen i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Til slut vil jeg gerne takke alle i og omkring Randers FC for et særdeles godt samarbejde i de små 10 år, jeg har haft mit virke her i Randers FC, som jeg ønsker held og lykke i tiden fremover, uanset om det bliver med eller uden nyt set-up, lyder det fra Peter Christiansen.

VIDEO: Se et interview med bestyrelsesformand i Randers FC Svend Lynge Jørgensen.

Overrasket over beslutning

Bestyrelsesformand i Randers FC Svend Lynge Jørgensen fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at det kom bag på ham, at Peter Christiansen ønsker at stoppe.

- Jeg respekterer Peter Christiansens beslutning, men jeg kan ikke helt forstå det. Det er en drastisk beslutning, og det har jeg også sagt til ham, siger Svend Lynge Jørgensen.

Som det er nu stopper Peter Christiansen i Randers ved udgangen af februar 2016, men det kan være, at han er færdig i klubben inden, hvis det er et ønske fra begge parter. Parterne skal mødes og snakke om tingene i den nærmeste fremtid.

- Vi har en vigtig kamp mod Hobro IK på lørdag, og den skal vi have fuld fokus på. Vi respekterer og overholder kontrakten, men nu skal vi se, hvad Peter Christiansen eventuelt ønsker for fremtiden og så må vi se, hvad vi finder ud af, siger Svend Lynge Jørgensen.

Nye ejere trætte af farvel

Han fortæller, at de nye mulige ejere på ingen måde har ønsket Peter Christiansen ud af klubben.

- De er faktisk trætte af det. De så ham gerne fortsætte, siger Svend Lynge Jørgensen, og fortæller, at de udenlandske investorers overtagelse af Randers FC nærmer sig.

- Det nærmer sig sig, og det er overvejende sandsynligt, men det er ikke definitivt, før blækket på kontrakten er tørt, og det er det ikke endnu.

Peter Christiansen har efter afslutningen på sin aktive karriere i Randers FC i 2007 fået større og større ansvar i klubben, og det kulminerende med hans nylige udnævnelse til sportsdirektør.

TV 2 | ØSTJYLLAND forsøger at få uddybende kommentarer for Peter Christiansen.

Mobilepay

Telefon-svindlere narrede ældre kvinder

Skærmbillede 2021-01-22 kl. 09.15.49

play 2020 slog alle rekorder: Travlhed som aldrig før på genbrugsstationerne

20201123-124830-L-1920x1338we

Britisk variant spreder sig i Danmark

20210118-185420-L-1920x1232we

9 ud af 10 vil takke ja til coronavaccine

politimand politibetjent betjent politiet politi uniform politigenre 112

14 sigtet for brud på corona-reglerne

Lige nu
coronatest coronavirus covid-19 test

liveblogUnder 800 nye coronatilfælde igen