Slut med 'Backstage' i Randers FC

Bestyrelsen i Randers FC har valgt at trække sig fra samarbejdet med Canal 9 om den prisbelønnede og nyskabende dokumentarserie "Superliga Backstage"

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Siden begyndelsen af indeværende sæson har et kamerahold fra Canal 9 været helt tæt på Randers FC, hvor de i seks afsnit har dokumenteret hele den sportslige nedtur, som holdet har været igennem, med højlydte skænderier, bestyrelsesmøder og en træner, der sagde stop.

Men nu siger bestyrelsen i Randers FC selv stop. 

På sin hjemmeside meddeler Randers FC, at man har valgt at ophæve samarbejdet om den populære serie, der vandt prisen for 'Årets Sportsprogram' ved uddelingen af TV-prisen.

– Klubben har haft et rigtigt godt og tillidsfuldt samarbejde med producenterne af dokumentarserien, og vi har kun ros til overs for deres professionelle ageren og generelle væremåde. Vi vidste fra starten, hvad vi gik ind til, men hvad vi af gode grunde ikke kunne vide, var hvorledes resultaterne faldt ud. Det sætter sine spor at tabe så mange kampe, som vi har gjort, og da vi nu bevæger os ind i en ny fase med nye folk i Randers FC, har vi valgt at sige tak for samarbejdet for denne gang i god ro og orden, lyder det fra bestyrelsesformand Per Hastrup til Randers FC's hjemmeside.

Det blev til i alt seks afsnit - og de kan ses på Canal 9's Facebook-side.