Skadesplaget Randers-talent har fundet sin rolle på banen

Frederik Lauenborg har været igennem flere hårdføre skader i sin korte karriere, men han har hele tiden haft troen på sig selv

02:14

VIDEO: Frederik Lauenborg spillede søndag middag sin 16. Superliga-kamp for Randers FC

Han spiller med en erfaring og en selvsikkerhed, der burde indikere en ældre fødselsattest.

Frederik Lauenborg spillede søndag middag sin 16. Superliga-kamp for Randers FC, og selvom han leverede nogle dumme boldtab i begyndelsen af kampen, så formåede han at komme tilbage og sætte sig igennem på midtbanen i fighten mod FC Helsingør. 

Læs også Saba sikrer Randers sejr og vigtigt skridt mod overlevelse

- Jeg føler mig ret godt tilpas. Jeg har så også en god makker ved siden af mig, siger Frederik Lauenborg, mens han nikker i retning af Nicolai Poulsen, der bliver interviewet lige ved siden af, inden han fortsætter.

- Jeg finder min rolle, jeg søger bolden og ser om jeg kan spille fremad, når det er, så vi kan spille mere langs jorden, lyder det fra den 20-årige Randers-dreng.

Lige fra spillerne gik på banen, var der gang i tilskuerne på stadion. I alt var 6.260 mennesker mødt frem på BioNutria Park søndag middag.

- Skidedejligt at spille igen

At det kun er blevet til 16 optrædener denne sæson skyldes ikke fravalg, men derimod flere skader, der har drillet ham lidt for længe.

- Jeg har været igennem de her skadesperioder. Jeg har haft meget tro på mig selv, og altid troet på, at jeg nok skulle komme tilbage. Så det er helt fantastisk at komme ind og spille igen. Sådan er det bare, det er skidedejligt.

Læs også Randers-træner: - Vi er ikke en skid bedre end Helsingør

Lauenborg blev skiftet ud efter 75 minutter, men 2-1-føringen holdt. Lettelsen får dog ikke lov at fylde for længe.

- Det er jo slet ikke færdigt endnu. Vi har to vigtige kampe, vi skal spille nu. Men jeg er positiv omkring det. I dag skal vi bare lige nyde, at vi har overlevet denne her omgang, og så starter næste etape fra i morgen, siger den unge midtbanespiller, inden han roser stemningen på BioNutria Park.

- Det var jo helt fantastisk at have over 6.000 fans herude. Atmosfæren var helt fantastisk, det gav utroligt meget.

Læs også Minut for minut: Saba sikrede Randers FC vigtig sejr