RFC-træner: Du kan ikke forestille dig, hvor vigtigt det er

Ricardo Moniz hentede sin første Superliga-sejr for Randers FC, og både han og anføreren var mildt sagt lettede efter 1-0-sejren over AGF

Randers FC fordoblede søndag eftermiddagen antallet af sejre i denne sæsons Superliga. Den første blev hentet (også mod AGF) af Ólafur Kristjánsson, så derfor var sejren den første for cheftræneren, den hollandske Ricardo Moniz.

- Du kan ikke forestille dig, hvor vigtigt det her er, lød det efter 1-0-sejren over lokalrivalerne fra AGF.

Kampen var Moniz' fjerde Superliga-kamp i spidsen for Randers FC. I de tre foregående mod FC Nordsjælland, Brøndby og AaB var præstationerne til mere end det ene point, det blev til, lyder det fra den energifyldte cheftræner.

- I de tre kampe fik vi kun ét point, men vi vidste hele tiden, at der ville komme noget mere.

Kampen var langt fra en af sæsonens bedste fra Randers' side, og især én ting, vil Ricardo Moniz gerne have styr på.

- Organisationen på banen var naiv. Og det kræver en udvikling i personligheden inde på banen, for jeg kan ikke nå dem. Den skal være der. Når den er på plads, som i begyndelsen af anden halvleg, så er det her starten på noget mere. 

Sejren frigiver forhåbentlig energi

Anfører Mads Agesen oplevede heller ikke nogen sprudlende indsats fra ham og holdkammeraterne.

- Det er jo det sjove ved fodbold. Vi synes jo, vi har leveret bedre præstationer, specielt i Brøndby, men der får vi ikke noget udbytte. I dag  spiller vi lidt mere på det jævne og kan sagtens se, hvor vi mangler noget, men vi vinder. Og i dag er det pointet, der tæller, siger forsvarsgeneralen.

Hør hele efterkampsinterviewet med Mads Agesen her.

For første gang i sæsonen fik Randers-spillerne lov til at danse til fansenes sejrssang nede i den ene ende af BioNutria Park, og det var en tiltrængt oplevelse.

- Det var superfedt. Jeg havde lovet Jack, som følger os i tykt og tyndt og kommer til alle kampe, at vi ikke ville svigte ham denne gang mod AGF, og det gjorde vi heldigvis ikke. 

- Mentalt har vi lidt, og det her skulle gerne frigive noget energi og noget positivt humør i truppen, fortæller Mads Agesen.

Nu venter en landsholdspause, inden Randers FC igen skal i aktion i Superligaen. Det skal de den 19 november, hvor turen går til Lyngby.

RANDERS FC-AGF 1-0 (0-0)

90414802_2842243999193987_995621003155472384_n

play Marie-Louise holder midnatsåbent: - Nu bliver jeg herre i eget hus igen

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: Ny vaccine kan først leveres i april

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

IMG_4408

Vinder MGP med sang om søster med handikap: - Jeg gad godt skrive en sang om de særlige

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo