RFC-debutant: Jeg vil være et godt køb, ikke en fiasko

Nikola Djurdjic fik debut i Randers FC's 1-0 nederlag til OB tirsdag aften efter fem måneder ude. Nu vil han vise, hvorfor klubben hentede ham

03:37

Den serbiske angriber, Nikola Djurdjic, blev hentet til Randers FC på en fri transfer på den sidste handelsdag i vinterens transfervindue. 

Men det var først i tirsdagens Superliga-kamp i Odense, at 31-årige Djurdjic endelig kunne få sin debut, mere end to-en-halv måned efter sin ankomst. 

Skaden sammenkoblet med holdets dårlige resultater i perioden har da også tæret på ham.

Jeg håber, at jeg i sidste ende vil være et godt køb og ikke en fiasko, som det så ud til i starten.

Nikola Djurdjic, Randers FC-angriber

- Vi præsterede ikke ligefrem godt, så det var frustrerende og også en smule hård mentalt. Men jeg har arbejdet hårdt, og nu er jeg bare glad for at jeg er fit, fortæller Nikola Djurdjic.

- Klubben har været fantastisk og støttet mig hele tiden. Jeg kunne også godt forstå frustrationen hos dem, der hentede mig hertil, over at jeg ikke spillede fra begyndelsen, som vi havde håbet. Men jeg håber, at jeg i sidste ende vil være et godt køb og ikke en fiasko, som det så ud til i starten.

Læs også Randers FC's Ishak-afløser: Jeg er her for at score mål

Godt at være tilbage på banen

Efter 71 minutter i 1-0 nederlaget til OB kunne Nikola Djurdjic trække Randers FC-trøjen over hovedet og lade sig skifte ind i stedet for Nicolai Poulsen.

- Efter fem måneder uden en fodboldkamp, ikke en gang en træningskamp, var det godt at være tilbage på banen, siger Djurdjic.

- Jeg lavede en masse simple fejl, som jeg ikke plejer at lave, men det tror jeg er normalt på dette tidspunkt.

- Vi har haft problemer med at score mål, og det havde vi også i de sidste 20 minutter i går, da jeg kom ind. Jeg føler, at både jeg og holdet kunne have gjort mere, især mod OB's 10 mand, så det var en smule bitter debut for mig. 

Sådan her så det ud, da daværende sportschef Ole Nielsen præsenterede Djurdjic for hans nye holdkammerater under Randers FC's træningslejr i Tyrkiet i begyndelsen af februar.

Var for ivrig efter at komme tilbage

Djurdjic var oprindeligt i spil til en debut i forårets første Superliga-kamp ude mod OB, men hans iver efter at blive skaden kvit fik konsekvenser.

- Jeg var tæt på at kunne spille første kamp i Odense i februar, men det kostede mig, at jeg ville for hurtigt tilbage. Jeg mistede halvanden til to måneder. 

- Men denne gang ventede jeg og jeg har været tålmodig. Jeg har det godt på banen, og jeg har ikke nogen smerte, så denne gang håber jeg, at der ikke kommer noget tilbageslag, fortæller han.

Nikola Djurdjic har i sin karriere spillet for blandt andre Haugesund, Malmö FF, Augsburg og Partizan Beograd.

Se ugens udgave af Fodbold med Horup herunder - hvor Peter Sørensen og Peter "PC" Christiansen er gæster.