Redaktør om udenlandsk interesse: Helt nye muligheder for Randers FC

Sportsredaktør på Randers Amtsavis ser store muligheder for Randers FC, hvis investorer overtager klubben

02:10

VIDEO: Se et interview med sportsredaktør på Randers Amtsavis Lars Abildgaard.

Randers FC kan være på vej til at blive overtaget af britiske og amerikanske investorer, og det vil give klubben større økonomisker muskler, fortæller Lars Abildgaard, der er sportsredaktør på Randers Amtsavis.

Læs også Udenlandske investorer vil købe Randers FC

- Det er en kæmpe nyhed i Randers. Der er ingen tvivl om, at det her er den største nyhed i nyere randrusiansk idrætshistorie. Det spændende ved den her nyhed er, hvad Randers FC kan få ud af alle de penge, som de kan få, og hvor kan det tage klubben hen, og om den kan blive en magtfaktor i dansk fodbold, siger Lars Abildgaard.

Vil kunne tiltrække bedre spillere

Torsdag kom det frem, at et konsortium af britiske og amerikanske investorer er interesseret i at købe Randers FC og tilføre den østjyske klub et større millionbeløb, så klubben måske kan tage endnu et skridt op i tabellen og spille med om guldet.

- Vi ved endnu ikke, hvem investorerne er, og hvad de præcist vil, men der er ingen tvivl om, at med de beløb, som der tales om, så snakker vi en investering i samme størrelsesorden, som man har oplevet i FC Midtjylland. Det er klart, at det vil give Randers FC nogle helt andre muligheder i forhold til transfermarkedet og hvilke spillere, klubben vil kunne tiltrække, siger Lars Abildgaard.