Randers-træner: - Vi er ikke en skid bedre end Helsingør

Rasmus Bertelsen er en lettet mand efter det spændingsfyldte opgør mod FC Helsingør. Men han bobler ikke ligefrem af tilfredshed over indsatsen

02:09

VIDEO: Ifølge Rasmus Bertelsen er det kun marginaler, der afgjorde, at Randers vandt samlet over FC Helsingør. Se interviewet med kronjydernes cheftræner her.

Første stik er hjemme. 

Nu venter en kamp mod Silkeborg eller Lyngby, der i skrivende stund er i gang med at kæmpe om lov til at møde Randers FC over to kampe, hvor en plads i Superligaen er på spil.

Læs også Saba sikrer Randers sejr og vigtigt skridt mod overlevelse

Ifølge Randers FC-træner Rasmus Bertelsen, kunne det dog meget nemt have været FC Helsingør, der havde trukket det længste strå søndag middag.

- Det var marginaler. Over de her to kampe, der er vi ikke en skid bedre end Helsingør. Vi har Saba, der scorer to gange i dag, hvor det ikke er i nærheden af 100 procents chancer, siger Rasmus Bertelsen.

Randers FCs fans diskede op med en tifo, da spillerne kom på banen.

Må gerne være lettet

Efter en langgaber af en første halvleg, der bød på massevis af personlige fejl fra begge sider, blev anden halvleg noget mere seværdig. 

- Vi smider håndbremsen en lille smule i anden halvleg. Vi ved, at tiden arbejder for os. Vi har jo ikke resultatet imod os på noget tidspunkt. Ved 1-1 er den helt lige, men det er trods alt ikke imod os. Så på den måde, havde vi en tryghed i det, der stod på tavlen. 

03:46

VIDEO: Vi snakkede også med en meget lettet Hannes Halldorsson efter kampen. Den islandske målmand så ikke for godt ud ved Helsingørs mål, men han reddede Randers adskillige gange mod slutningen af kampen.

Luk video

Selvom det flere gange brændte på nede i Randers-feltet hen mod slutningen, og Hannes Halldorsson måtte diske op med flere store redninger, så holdt randrusianerne føringen.

- Man må gerne være lettet i dag. Man ved trods alt, at nu er man ét skridt fra at redde sig. Hvis man havde tabt i dag, så var man to skridt fra at redde sig, så man må gerne være lettet i dag, men fra i morgen er det igen liv eller død.

Playoff-opgørne mod Silkeborg eller Lyngby spilles torsdag og mandag. Hvornår Randers FC spiller ude og hjemme, afhænger af modstanderen.

Randers FC-FC Helsingør 2-1 (0-0)

1-0 Saba Lobjanidze (52. minut)
1-1 Douglas Ferreira (58. minut)
2-1 Saba Lobjanidze (61. minut)

Tilskuere: 6.760

Randers FC vinder 3-2 samlet