Randers-træner erkender pres efter ny kamp uden sejr

Olafur Kristjansson erkender, at han er under pres hos Alka Superligaens bundprop Randers FC

02:47

Randers FC's islandske træner, Olafur Kristjansson, medgav efter opgøret mod Silkeborg, at presset hviler tungt på hans skuldre.

Randers FC har endnu ikke vundet en kamp i Alka Superligaen i denne sæson, og det har sat træner Olafur Kristjansson under pres ifølge ham selv.

Læs også Mølvadgaard om sit første mål: Det betyder selvfølgelig meget

Fredag måtte randrusianerne nøjes med 1-1 hjemme mod Silkeborg i en kamp, hvor holdet ikke var i stand til at konvertere en pauseføring på 1-0 til tre tiltrængte point i tabellen.

Jeg må holde mig skarp, selv om det er hårdt ikke at få udbytte af de ting, som man laver.

Olafur Kristjansson, cheftræner

Klubbens islandske træner Olafur Kristjansson medgav efter opgøret, at presset hviler tungt på hans skuldre. Randers FC har blot hentet tre point i sæsonens første seks opgør, hvor holdet kun har scoret to mål.

- Der er da ikke nogen tvivl om, at jeg er under pres, både fra vores fans og fra omgivelserne. Sådan er det jo, når man ikke vinder fodboldkampe i de første seks runder, uanset hvem man møder.  Men det skal jeg kunne håndtere og abstrahere fra. Og så må jeg prøve at give noget energi og overskud videre til spillerne, siger Olafur Kristjansson.

- Når man er inde i en dårlig stime som denne, er det med at se sig selv i spejlet. Når du så igen går ud og skal præstere, så skal du nulstille, siger træneren.

Udnyttede ikke god periode

Islændingen så dog også lyspunkter i sit holds præstation i kampen mod Silkeborg, selv om der fortsat er plads til forbedringer.

- Det er pisse ærgeligt, at vi ikke formår at udnytte vores gode periode i starten af kampen. Hverken i forhold til at få scoret mere end et mål men også i forhold til det mentale. At have den der følelse af at nu er vi ét skridt længere, siger Olafur Kristjansson.

Randers FC, der er sidst i Alka Superligaen, skal forsøge at få sæsonens første sejr i næste rundes udekamp mod oprykkeren FC Helsingør.

Se et interview med cheftræner Olafur Kristjansson i videoen øverst i artiklen.