Randers taber til OB og misser mesterskabsspillet

Randers FC tabte søndag 0-1 til OB og missede derfor en plads i top-6 og i Superligaens mesterskabsspil.

Fynboerne var for stor en mundfuld for kronjyderne. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

Det lykkedes ikke for Randers FC at spille sig i Superligaens mesterskabsspil, da holdet søndag på udebane tabte med 0-1 til OB.

Inden kampen stod det klart, at kronjyderne som minimum skulle have point for at ende i top-6, da mindst et af holdene under dem ville spille sig forbi i tabellen i tilfælde af Randers-nederlag.

Læs også Skuffelse i Randers-lejren: - Den er rigtig tung

I stedet sluttede Randers grundspillet på ottendepladsen med 34 point og skal spille for at undgå nedrykning. Det er tredje sæson i træk, at kronjyderne ender uden for top-6.

Derfor skal Randers senere søndag vælge, hvilken af de to nedrykningspuljer, klubben vil placeres i. Dog vælger AaB på syvendepladsen først.

Randers slutter grundspillet på ottendepladsen efter et nederlag i Odense. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

Kunne ikke få bolden i kassen

For OB var det noget mere ligetil. Holdet var nemlig sikker på at slutte på tredjepladsen, uanset hvordan søndagens kampe ville folde sig ud.

Med de tre point sluttede fynboerne med 42 point og har fire point ned til Brøndby på fjerdepladsen.

Gæsterne fra Randers kunne ikke få bolden i kassen, selv om det specielt i anden halvleg var tæt på ad flere omgange.

Hjemmeholdets wingback Jacob Barrett Laursen stod for kampens eneste scoring, da han sendte holdkammerat Ryan Johnson Laursens flade indlæg i kassen.

VIDEO: Umiddelbart efter kampen var Skipperligaen direkte igennem fra Odense med reaktioner fra Randers FC-lejren. Se det her: