Randers-spillere: Ove har givet os selvtillid

Randers FC rider på en bølge af succes. Flere af holdets profiler mener, at cheftræner Ove Christensen har æren for opturen.

Foto: Claus Fisker - Scanpix

I søndagens hjemmekamp lykkedet det Randers FC at tage endnu en flot skalp, da mesterskabsfavoritterne fra FCK blev sendt hjem med et nederlag på 0-1.

Kronjyderne er nu ubesejrede i 10 kampe i træk, og cheftræner Ove Christensen har dermed fået vendt efterårets afgrundsdybe krise til en optur af næsten historiske dimensioner.

- Den største forskel er, at vi har fået gode ben og er kommet i form. Vi løber mere og har lidt mere luft i lungerne. Det er helt klart den største forskel, mener offensivspilleren Mikkel Beckmann, der stod for den enlige scoring i gårsdagens kamp mod FCK.

- En opstart med Ove er hård, men når det giver point, så er det lige meget, hvor hård den har været, siger Mikkel Beckmann til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Tegner og fortæller som Jørgen Clevin
Målmand Kevin Stuhr Ellegaard roser især Ove Christensen for at være velovervejet i sine dispositioner, når han sætter holdet.

- Han formår at gøre tingene simple. Han giver klar e opgaver og fortæller, hvad han forventer af en. Og det gør bare, at det meget nemmere. Og folk holder deres aftaler, siger Randers-keeperen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kevin Stuhr Ellegaard understreger, Ove Christensen bruger meget tid på det taktiske oplæg inden kampene.

- Han er jo den første mand, der er her. Han sidder og tegner og fortæller som en anden Jørgen Clevin inde i omklædningsrummet.

I mandagens nyhedsudsendelse på TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.30 kan du få flere forklaringer på, hvorfor og hvordan Ove Christensen har forvandlet Randers FC fra en trup i dyb i krise til et vinderhold.