Randers-keeper vil have point efter "karrierens værste kamp"

Hannes Halldorsson var ikke ligefrem tilfeds med sin indsats mod FC København. Han rystede dog hurtigt præstationen af sig og er nu klar til Hobro

06:05

Randers FC's islandske målmand, Hannes Halldorsson, var særdeles skuffet over sin præstation mod FC København. Men nu er den kamp overstået - en kamp han betegner som "karrierens værste".

Det er ikke hver dag, at et fodboldhold scorer fem mål på fire skudforsøg. Det var dog ikke desto mindre, hvad Randers FC's modstander i søndags, FC København, gjorde, da kronjyderne kom på besøg i Telia Parken og rejste hjem med et 1-5-nederlag.

Ved det første mål tabte målmand Hannes Halldorsson bolden for fødderne af Pieros Sotiriou. 13 minutter senere stod der 4-0, og så var nedsmeltningen total.

Læs også Randers FC kørt over af FCK i Telia Parken

Randers-keeperen blev ikke notereret for en eneste redning i opgøret mod de forsvarende mestre, og derfor er det da også en kamp, han ikke ligefrem er stolt over.

- Efter sådan en kamp lader jeg være at kigge på nogle medier eller åbne nogle aviser, for det hjælper mig ikke. Jeg ved godt, jeg får kritik, når jeg lukker fem mål ind på fire skudforsøg. Så er der meget, der skal gå galt.

- Nu har jeg stået karrierens værste kamp, nu er den overstået. Men jeg har været i det her game længe, så jeg ved, det ikke er første gang, noget går galt, og jeg ved, hvordan man håndterer det, lyder det fra Hannes Halldorsson, der synes, 1-0-målet var pinligt.

Nu skal der hentes point mod Hobro

Søndag får han og holdet mulighed for at vaske blamagen mod FC København af sig, når Hobro kommer til Randers. 

Og det er her, Randers FC's forår for alvor skal skydes i gang.

- Vi har lidt større pres på. Der var ligesom intet at tabe mod FCK. Point havde været en bonus, men nu skal vi se på kampen mod Hobro som en kamp, vi skal angribe.

- Det er en kamp, vi skal hente tre point i. Vi har en tro på det vi laver nu. Jeg synes, der har været god stemning på træningsbanen og i omklædningsrummet, så selvom vi fik det nederlag mod FCK, så synes jeg, vi er godt i gang med noget, der kan skaffe os point. Og det skal vi starte med på søndag.

04:26

Hør interviewet med anfører Mads Agesen forud for kampen mod Hobro.

Luk video

 Anføreren: Der skal luges ud i fejlene

Mads Agesen håber også, at der kan komme point på kontoen søndag. Opstarten har nemlig været opløftende for truppen, lyder det.

- Jeg tror, det er den tryghed, vi har i, at nu kender vi allesammen vores rolle. Vi kender vores system, vores spilmåde. Det er måske lidt mere forenklet, lidt mere indarbejdet i vores hold, hvordan de individuelle kvaliteter kommer til udtryk, siger Mads Agesen, der ligesom sin målmand tror på sejr over lokalrivalerne.

Læs også Overblik: Vinterens transfers i de østjyske klubber

- Hvis vi spiller op til vores bedste, så slår vi Hobro. Men det kræver, at vi levere en fejlfri indsats, og vi luger ud i de personlige fejl.

- Jeg synes, vores offensiv har set ganske god ud. Vi har fart på kanterne igen, det er dejligt at se. Og så har vi fået et par store fyrer inde foran, som er ved at komme i form. Så der tegner sig et billede af, hvad det er, vi gerne vil.

Kampen mellem Randers FC og Hobro spilles søndag klokken 14.00 på BioNutria Park.