Randers fortsætter nedturen med nederlag i Helsingør

André Riel scorede to gange, da Helsingør på hjemmebane vandt 2-0 over kriseramte Randers

Foto: Per Kjærbye - Scanpix

Foto: Per Kjærbye - Scanpix

Foto: Per Kjærbye - Scanpix

Foto: Per Kjærbye - Scanpix

1 af 4

Oprykkerne fra FC Helsingør forværrede lørdag nedturen for Randers FC, da nordsjællænderne på hjemmebane vandt 2-0 i Alka Superligaen.

Sejren blev sikret på to scoringer af André Riel, og de tre point sender oprykkerne op på niendepladsen i Superligaen med ni point for syv kampe.

Randers' nederlag betyder, at det kriseramte mandskab fortsat ligger på sidstepladsen i Superligaen med tre point for syv kampe. 

I lørdagens opgør var der spillet under halvandet minut, før André Riel fik bolden i dybden og med en akrobatisk halvflugter sendte bolden i kassen.

Herfra var første halvleg en jævnbyrdig affære, hvor begge mandskaber kom til flere chancer. André Riel kom blandt andet frem til en mulighed i Randers-feltet, men det blev ikke til flere scoringer i første halvleg.

Stillingen var derfor fortsat 1-0, da holdene gik til pause.

I anden halvleg formåede Randers ikke at slå hul på Helsingør-defensiven. 

Randers FC fortsætter tilværelsen på Superligaens sidsteplads efter endnu en kamp uden sejr. Foto: Per Kjærbye - Scanpix

I stedet kunne André Riel med cirka 10 minutter tilbage af opgøret sikre sejren til hjemmeholdet, da han med sit andet mål gjorde det til 2-0.

FC Helsingør har med lørdagens sejr fået en fin start på Superligaen, hvor det i de første syv kampe er blevet til tre sejre.

Omvendt kradser krisen for alvor i Randers, hvor Ólafur Kristjánssons tropper fortsat har første sejr til gode i den indeværende sæson.