Randers FC-vikar forventer offensiv tilgang

Den midlertidige træner i Randers FC, Rasmus Bertelsen, regner med en tilføjelse til angrebet, inden transfervinduet lukker i

03:37

Rasmus Bertelsen står efter fyringen af Ricardo Moniz med ansvaret for Superliga-truppen i Randers FC. Og han tror, at klubben får tilgang af en offensiv spiller, inden transfervinduet lukker.

Siden hollandske Ricardo Moniz fredag blev fyret som cheftræner i Randers FC efter mindre end fire måneder på posten, har den hidtidige first team coach Rasmus Bertelsen svunget pisken på træningsbanen - om end på en noget mere afdæmpet måde end sin hollandske forgænger.

Mens der arbejdes på højttryk for at finde en permanent afløser for Ricardo Moniz, så er der altså også et transfervindue der skal holdes øje med, og som lukker natten til torsdag.

- Selvfølgelig er Michael (Gravgaard, red.) i spidsen for det, og det er han faktisk stadig, og så er der et par repræsentanter fra bestyrelsen, som er ret tæt på i det arbejde. Og er så vi nogle folk her fra den sportslige sektor, som også er inde over det, blandt andet Peter Elstrup (talentchef og A+-træner) og mig selv, forklarer Rasmus Bertelsen om arbejdsfordelingen, mens klubben ikke har nogen cheftræner.

- Jeg ved en del om, hvad der kan ske (i transfervinduet, red.). Hvad der kommer til at ske, det ved jeg ikke, men jeg ved i hvert fald, hvad der kan ske. Så vi føler os okay klædt på.

I weekenden vinkede kronjyderne også farvel til den tidligere profil Marvin Pourié, hvilket efterlader et hul i angrebet, selvom klubben tidligere i januar lejede den store finne Eero Markkanen.

- Jeg ved ikke, om man kan udelede det af det, men jeg tror godt, man kan regne med, at der kommer noget ind til offensiven, ja. 

Er det en angriber, vi snakker?

- Det kunne det godt være, ja.

Kan stå med ansvaret mod FCK

Rasmus Bertelsen kan komme til at stå med ansvaret på sidelinjen, når Randers FC åbner forårssæsonen på udebane mod FC København lørdag den 10. februar, hvis ikke klubben har fundet en løsning inden da.

Men efter mange år i klubben både som U19-træner, chefscout og senest first team coach, så føler han sig helt klar til opgaven.

Læs også Chok: Cheftræner og direktør færdig i Randers FC

- Det er ikke så meget anderledes, fordi jeg prøvet det i så mange år på ungdomsniveau. Folk tror måske, at det er en helt anden verden, men det er det altså ikke. Det er det samme, det er topseriøst arbejde alle ugens dage med at forberede til kamp og arbejde med en træning, som skal passe med den taktik, vi gerne vil have. 

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med Rasmus Bertelsen, hvor han også sætter flere ord på, hvordan det er at have ansvaret for Superliga-truppen.