Randers FC-træner glad for unik uafgjort

Randers blev ramt af to uheldige skader mod Esbjerg. Træner Ove Christensen kalder derfor 0-0-resultatet for unikt for bundklubben.

Foto: Claus Fisker - Scanpix

Det var et yderst uheldigt Randers-hold, som søndag gæstede Esbjerg

Efter en halv time var både topscorer Marc Nygaard samt Søren Berg gået fra banen med skader, og derfor er 0-0-resultatet unikt ifølge Randers træner Ove Christensen.

- Jeg har den største respekt for spillernes individuelle præstation og holdet set som helhed. Jeg vil kalde det unikt i dag. Selv om vi hurtigt mister to markante profiler i Berg og Nygaard, formår vi alligevel at være med igennem hele kampen, siger Ove Christensen til klubbens hjemmeside.

Selv uden sine to offensive profiler fik Randers spillet sig frem til flere store muligheder, og Ove Christensen mener derfor, at det havde været fortjent, hvis Randers havde fået alle tre point med nordpå.

- Vi forsøgte hele tiden at blive ved med at skabe chancer, og bedømt efter det antal, som vi producerede, føler jeg, at vi burde have vundet kampen. Samtlige spillere viste i dag, at det ikke var tilløbet til et godt forår, vi leverede i dag, men at vi er godt i gang med det, siger Ove Christensen.

Randers FC ligger næstsidst i SAS Ligaen med ni point efter 19 kampe. Holdet har 13 point op til FC Midtjylland, som ligger lige over nedrykningsstregen.