Randers FC skiller sig af med en keeper og henter en ny

Frederik Due fra HB Køge afløser australske Jack Duncan, som vender hjem

Foto: Randers FC

Der har været gang i svingdøren til Randers-buret fredag. Først meddelte klubben, at kontrakten med den australske målmand Jack Duncan er blevet ophævet. Nu er afløseren så allerede præsenteret i form af den 23-årige målmand Frederik Due, der bliver hentet i HB Køge.

- Randers FC har før vist interesse i mig, og da klubben så gjorde det igen, vidste jeg, at Randers FC skulle blive min nye klub. Jeg betragter Randers FC som en stor klub i Danmark med store ambitioner. Det har jeg selv, så derfor tror jeg, at det bliver et perfekt match, lyder det fra Frederik Due.

Læs også: Randers FC henter spiller i Holland

Sportschef Ole Nielsen er glad for at kunne præsentere det unge målmandstalent.  Foto: Randers FC

Frederik Due har indgået en tre-årig aftale med Randers FC. Han har spillet hele sin seniorfodboldkarriere i HB Køge og er trods sine blot 23 år en rutineret målmand mellem stængerne. I den netop afsluttede 1. division spillede han 32 ud af de 33 kampe, og i alt står han noteret for 107 kampe for HB Køge.

- Frederik har i HB Køge vist, at han er et af de største målmandstalenter i Danmark. Han har stået så godt som hver eneste kamp de seneste tre-fire sæsoner, og han kommer dermed til Randers FC med både masser af talent og rutine, siger sportschef for Randers FC, Ole Nielsen, om nyindkøbet.

Randers FC mener derfor også, at den rette afløser fra Jack Duncan er fundet. Australieren ønsker at finde en klub, hvor han er fast mand i stedet for at stå i skyggen af Kalle Johnsson. Det forsøger han angiveligt at opnå i hjemlandet. 

Jack Duncan ønsker ikke længere at stå i skyggen af Kalle Johnsson.  Foto: Randers FC