Randers FC reddet af stolpen i sidste sekund

Mads Agesen blev smidt ud og Randers FC havde heldet til sidst i levende nulløsning

Pointen var ved at smuldre ud af hænderne på Randers FC, da Lyngby langt inde i dommerens tillægstid, og også efter at de tre tillægsminutter var gået, pludselig kom alene igennem med Hannes Halldorsson. 

David Boysen blev synderen for Lyngby, da han kanonerede bolden på stolpen, og så fløjtede dommeren ellers kampen af ved stillingen 0-0. 

Et kvarter før det havde dommeren også fløjtet. Her fløjtede han for en forseelse, som Mads Agesen begik på Mayron George. Dommeren vurderede, at Agesen stoppede en oplagt scoringsmulighed, og så var det ellers tidligt i bad efter 79 minutter for Randers FC-anføreren. 

Fredagens nullert betyder, at Randers stadig agerer bundprop i ligaen, mens Lyngby hopper op på en midlertidig 11.-plads inden rundens øvrige kampe. 

Drev gæk med Lyngby-forsvaret

Randers dominerende i første halvleg og tilspillede sig også flere store muligheder. Lyngby stod derimod langt tilbage på banen og lukrerede på omstillinger og dødbolde.

Især Randers' nye kantspiller Saba Lobjanidze drev flere gange gæk med Lyngby-forsvaret.

Randers FC-anfører Mads Agesen blev vist ud i slutningen af kampen. Trods en mand i undertal holdt kronjyderne stand.
Randers FC-anfører Mads Agesen blev vist ud i slutningen af kampen. Trods en mand i undertal holdt kronjyderne stand. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Georgieren var udfordrende og skabte store muligheder for sig selv og sine holdkammerater, der dog aldrig blev omsat til mål. 

Efter pausen tog Lyngby mere initiativ i kampen og fik flere gode muligheder for at bringe sig i front.

Udeholdet forsøgte sig konstant med lange bolde frem mod den bomstærke Mayron George, der netop er udlejet til Lyngby fra Randers.

Havde det ikke været for Boysens drøn på træværket i overtiden, vil det nok være Randers FC, der var mest træt af at sejren glippede. Nu skal Ólafur Kristjánsson og resten af truppen nok nyde det point, det trods alt blev til.

Randers FC-Lyngby 0-0

et år m corona

Et år med corona: Sådan har smitten udviklet sig i Østjylland

baby

play Nybagte forældre snubler i mødet med virkeligheden

20_percent

play VIDEO: Kæmpekran løfter 130 ton tag på plads

_DSC0615

Lig fundet i Brabrand Sø: Identificeret som forsvundet kvinde

Munkholm afsnit 1 DIGI

play Serie: Tidligere zoo-ejer slipper ikke helt sit livsværk endnu

47feafc4-83e4-4f33-ae94-b102f20eef26

Forårsvejr er langt væk – ny uge bliver blæsende og våd