Randers FC laver byttehandel med Esbjerg - får ny mand i forsvaret

Randers FC henter forsvarsspilleren Jesper Lauridsen i Esbjerg og sender Kevin Conboy den modsatte vej.

Den tidligere Esbjerg- og FC Midtjylland-spiller Jesper Lauridsen er klar til at trække i Randers-trøjen. Arkivfoto. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Superligaklubberne Randers FC og Esbjerg fB bytter spillere.

Esbjerg henter med øjeblikkelig virkning venstrebacken Kevin Conboy retur til klubben, hvor han tidligere har spillet fra 2008 til 2011.

Conboy får kontrakt frem til sommeren 2022. Det skriver Esbjerg på sin hjemmeside.

Samtidig sender den vestjyske klub Jesper Lauridsen den anden vej.

Læs også Randers-profil svindlet af svoger: Formuen er væk

32-årige Conboy har foruden Esbjerg og Randers også spillet for de hollandske klubber FC Utrecht og NEC Nijmegen og har haft en enkelt optræden på det danske A-landshold i en venskabskamp i 2012.

- Med Kevin Conboy får vi en dygtig og erfaren spiller med en god mentalitet, og vi er overbeviste om, at han bliver vigtig for EfB på både kort og lang sigt.

- Både defensivt og offensivt kommer han til at tilføre vores spil en ekstra dimension, og så er det et plus, at han i forvejen kender klubben særdeles godt, siger Jimmy Nagel, der er sportschef i Esbjerg, til klubbens hjemmeside.

Kevin Conboy har spillet sin sidste kamp for Randers. Her ses han i et opgør mod AC Horsens i foråret 2019. Arkivfoto. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Kan få debut fredag

Jesper Lauridsen har spillet 148 superligakampe for FC Midtjylland og Esbjerg og skal nu udbygge statistikken i Randers, hvor han allerede kan få debut i fredagens træningskamp mod Fredericia.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Randers FC, som for mig altid har virket som en god, solid og ikke mindst hårdtarbejdende klub med et spændende potentiale.

- Vi går et spændende forår i møde, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at det bliver til en plads i top-6, siger Jesper Lauridsen til Randers' hjemmeside.

I den kronjyske klub er man glad for, at få Lauridsen ind i truppen.

– Jesper er en virkelig dygtig og ambitiøs spiller, som har en masse erfaring, men stadig er sulten efter at spille fodbold.

- Han er i sin bedste fodboldalder og passer rigtig godt til den måde, vi gerne vil spille fodbold på, og så besidder han de værdier, som Randers FC også står for, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.