Randers FC henter spiller i Holland

Randers FC henter offensiv spiller med fortid i Chelsea-akademiet

Randers FC har hentet Marko Mitrovic i hollandske PSV Eindhoven. Mitrovic kommer til klubben på en to-årig kontrakt. Mitrovic har en fortid hos blandt andet Chelseas ungdomsakademi.

- Det er en dygtig offensiv spiller. Han er god på bolden, han kan score mål og han kan lægge op til mål, siger sportschef Ole Nielsen til tv2oj.dk. 

 

Marko Mitrovic er som udgangspunkt hentet ind til at supplerer på kanten, men Ole Nielsen ser stort potentiale hos den svenske spiller.

- Han mangler noget kamptræning, så det bliver i første omgang et spørgsmål om at få ham i god form. Men der er et kæmpe potentiale, siger Ole Nielsen.

Den 23-årige svensker spiller fortæller, at han har et godt kendskab til dansk fodbold. 

- Fra min tid i Sverige har jeg spillet mod mange danske klubber og mod det danske landshold (U17), så jeg ved, at Superligaen er god og der er mange store hold. Jeg føler, at Randers FC er et af dem, og jeg er glad for at være kommet til klubben. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at der i forvejen er fire svenskere her, selv om jeg ikke kender dem personligt. Men at der er svenskere i klubben har ikke haft indflydelse på mit valg af Randers FC, fortæller Marko Mitrovic i en pressemeddelelse.