Randers FC henter to nye våben til offensiven

Her på falderebet har Randers FC forstærket truppen med to offensive kræfter i skikkelse af danske Bashkim Kadrii og montenegrineren Vladimir Rodic

Med Kasper Fiskers skifte til Brøndby tidligere på sommeren og dagens nyhed om, at Mikkel Kallesøe og Mayron George er blevet udlejet, var der blevet efterladt et offensivt tomrum i Randers FC.

Det tomrum er her til aften blevet udfyldt, da kronjyderne kan præsentere den tidligere OB- og FC København-profil Bashkim Kadrii samt Vladimir Rodic, der har fem landskampe på CV'et for Montenegro.

Det mest prominente af de to navne set med danske øjne, må helt klart være Bashkim Kadrii, der er lejet i FC København for resten af sæsonen.

Blå bog: Bashkim Kadrii

Den 26-årige dansker med albanske rødder blev udråbt som et stort talent da han kom frem i B93 og senere blev solgt til OB. Hans præstationer på Fyn fik ham ind omkring det danske A-landshold, hvor han er blevet noteret for en enkelt optræden.

I 2014 blev han solgt videre til FC København, men en lang række skader betød, at det kun er blevet til 27 Superliga-kampe for de danske mestre.

I februar blev han udlejet til den amerikanske klub Minnesota United, hvor han dog har været forskånet for skader. Alligevel blev opholdet dog ikke den store succes, og det blev kun til 12 kampe for den amerikanske MLS-klub.

Fik godt med spilletid

23-årige Vladimir Rodic er født i Serbien men har optrådt fem gange for det montenegrinske landshold. Han har skrevet under på en ét-årig kontrakt med Randers FC.

Blå bog: Vladimir Rodic

Rodic har tilbragt det meste af sin karriere i Serbien, men i 2015 blev han hentet til svenske Malmø FF. Der gik endda rygter om, at den spanske storklub Atletico Madrid også havde snøren ude efter den offensive Balkan-spiller.

Under daværende træner Åge Hareide fik Rodic godt med spilletid og var blandt andet med til at spille Malmø i Champions League, hvor han blandt andet stod over for Real Madrid og Paris Saint-Germain i gruppespillet.

Da Allan Kuhn tog over som Malmø-træner, blev Vladimir Rodic i midlertid tilovers.

Derefter skiftede han til den tyrkiske Süper Lig-klub, Karabükspor. Kontrakten med tyrkerne blev dog ophævet tidligere på sommeren.

Skærmbillede 2021-04-15 kl. 13.00.07

Søren kan ikke få andet stik med AstraZeneca, selvom han gerne vil

ic17167-samso-exterior_6

Skal du med? Spritny hurtigfærge giver gratis prøvetur

hacker hacke hacking kriminalitet IT IT-kriminalitet itkriminalitet hackerangreb computer tastatur pc hanske

Mere end 350 sider ramt: 25-årig dømt i stor sag om cyberangreb

Lige nu
restaurant

liveblog Sådan kan restauranter og caféer holde åbent fra på onsdag

politibil

Politistation får flere betjente

rimfrost frost

I nat var den koldeste for årstiden i 30 år

Dagens mest læste