Randers FC henter ny Marvin til angrebet

Superligaklubben Randers FC har skrevet under på en tre-årig aftale med den østrigske angriber Marvin Egho

Marvin Egho er ny mand i Randers FC-trøjen. Foto: Kristian Fredslund, Randers FC

Gennem længere tid har Randers FC tilsyneladende været interesseret i at hente en ekstra angriber til klubben, og det er nu lykkes. Den 24-årige østrigske angriber Marvin Egho er hentet hos de forsvarende slovakiske mestre Spartak Trnava.

Forhåbentlig kan vi udvikle ham til en topangriber, som Randers FC tidligere har gjort med andre angribere, der så senere er blevet solgt videre til større klubber.

Søren Pedersen, sportsdirektør

- Marvin er en spiller, som vi har fulgt igennem længere tid. Vi har set en masse video på ham, og senest har jeg været nede at se ham i en Champions League-kvalifikationskamp. Vi har haft en løbende dialog med ham, og vi glæder os til at få tilgang af en ung, sulten og dynamisk angriber, der er på vej ind i sin bedste fodboldalder, siger sportsdirektør Søren Pedersen i en pressemeddelelse.

- Forhåbentlig kan vi udvikle ham til en topangriber, som Randers FC tidligere har gjort med andre angribere, der så senere er blevet solgt videre til større klubber, fortsætter han.

Har andre kompetencer

Tidligere har klubben med svingende succes haft en anden Marvin i form af Marvin Pourie i angrebet, men der er altså tiltro til den nye mand alligevel.

- Det er en angriber med en god fart og størrelse, der er god til at time sine løb og har et godt flow med bolden. Derudover er han via sin fysik en god spiller at have på såvel de offensive som de defensive dødbolde. Han har nogle andre spidskompetencer end vores andre angribere, siger Randers FC-cheftræner Thomas Thomasberg.

Marvin Egho nåede med Spartak Trnava via samlede sejre over bosniske Zrinjski Mostar og polske Legia Warszawa videre til tredje kvalifikationsrunde i Champions League, hvor det dog blev til et knebent samlet nederlag til det serbiske storhold Røde Stjerne.

Nu skal han så forsøge at sikre Randers FC sejre i Superligaen. Marvin Egho er den første østriger i den kronjyske klub.

Marvin Egho

24 år
Østriger
Tidligere klubber: SR Donaufeld Wien, Rapid Wien, Admira Wacker, Admira Wacker, Wiener Neustadt, Ried, Spartak Trnava
3 U21-landskampe for Østrig