Randers FC forlænger med Ove Christensen

De to parter er blevet enige om en forlængelse af træneraftalen med ednu et år frem til sommeren 2011.

Ove Christensen blev hentet til Randers FC som ny cheftræner i efteråret på et tidspunkt, hvor klubben lå uhjælpelig sidst i SAS Ligaen med sølle to point på kontoen. Men ansættelsen af Ove Christensen blev samtidig signalet til en af de største redningsaktioner efter både dansk og international målestok - en redningsaktion, der med sammenlagt 40 point resulterede i en eventyragtig redning af Randers FC i SAS Ligaen.

Om forlængelsen siger Ove Christensen:

- Jeg har allerede i kraft af den fantastiske præstation, som hele Randers FC-truppen har ydet med redningen i SAS Ligaen, fået langt mere belønning end forventet. Oveni kommer så forlængelsen, så jeg glæder mig til at genoptage arbejdet efter sommerferien med disse fantastiske spillere, i denne fantastiske klub og i denne her fantastisk by, siger Ove Christensen.

Randers FCs direktør Jacob Nielsen glæder sig over det forlængede samarbejde.

- Med de resultater, som Ove har præsteret, var det naturligt for os at udnytte den option, der var i den nuværende aftale med Ove. Det kommer derfor måske ikke som den store overraskelese, at vi har forlænget med Ove. Men det havde vi faktisk også gjort, uanset om vi havde klaret den eller ej, udtaler Jacob Nielsen.

Siden ansættelsen i Randers FC har Ove Christensen opnået ti sejre, otte uafgjorte resultater og blot fem nederlag - heraf kun ét i den mirakuløse forårsredning, hvor Ranxders FC hentede point ind på alle de øvrige 11 SAS Liga-hold og endda endte som forårsmestre foran FCK.