Randers FC-anfører forlader klubben

Nicolai Poulsen forlænger ikke sin aftale med Randers FC.

Randers FCs Nicolai Poulsen (th) ses her i kamp med Sønderjyskes Marcel Rømer. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Det er ikke lykkes for Superliga-klubben Randers FC at forlænge aftalen med anfører Nicolai Poulsen, der derfor forlader det kronjyske til sommer.

Der har gennem et stykke tid været forhandlinger mellem spilleren og klubben. Det er dog ikke lykkes at blive enige, da det ser ud til, at Nicolai Poulsen vil tage imod et økonomisk bedre tilbud fra en anden dansk klub.

Vi havde håbet, at vores anfører ville vælge os til på grund af den måde, vi gør tingene på og den indflydelse og betydning, han har haft for holdet og klubben og omvendt.

Søren Pedersen, sportslig og kommerciel direktør

- Vi har strakt os så langt, vi kunne og givet Nicolai et godt tilbud om at forlænge kontrakten. Han er anfører, har Randers FC-DNA'et i blodet og har været en af de bærende spillere i genopbygningen af klubben det seneste år, men har andetsteds fra fået et tilbud, vi hverken kan eller vil matche, siger Randers FC's sportslige og kommercielle direktør, Søren Pedersen, til klubbens hjemmeside.

- Vi havde håbet, at vores anfører ville vælge os til på grund af den måde, vi gør tingene på og den indflydelse og betydning, han har haft for holdet og klubben og omvendt, men det bliver altså ikke tilfældet, fortsætter han.

25-årige Nicolai Poulsen er født og opvokset i Randers og har spillet sin ungdomstid i Helsted Fremad og Randers Freja. Han fik debut for Randers FC i en pokalkamp i 2012, inden han blev rykket i førsteholdstruppen på en fuldtidskontrakt i sommeren 2013.

Han har siden da været i klubben med en enkelt afstikker til norske Sarpsborg på lån i efteråret 2017. Han har spillet 162 kampe og scoret 4 mål for Randers FC.

Ny anfører

Nicolai Poulsen beslutning har allerede fået konsekvenser for ham på banen. 

Til Randers' testkamp mod Sturm Graz fredag på holdets træningslejr i Tyrkiet vil Erik Marxen nemlig bære anførerbindet for Randers FC.

Vi skifter anfører, fordi en anfører skal være en, vi ved vil klubben på den lange bane.

Thomas Thomasberg, cheftræner

Trænerteamet har valgt at gøre forsvarsspilleren til ny anfører, efter at det er blevet meldt ud, at Nicolai Poulsen stopper i klubben til sommer.

- Vi skifter anfører, fordi en anfører skal være en, vi ved vil klubben på den lange bane. Erik er en rutineret gut og har spillet mange kampe for klubben. Han giver sig altid 100 procent i kampene og tager ansvar både på og uden for banen. Det var det naturlige valg, da han også har haft anførerbindet om armen, når Nicolai Poulsen har været ude, siger cheftræner Thomas Thomasberg.

Marxen kom til Randers FC i sommeren 2015 og har siden spillet 112 kampe og scoret 7 mål for klubben. Han skrev i sommer under på en 2,5-årig forlængelse og har dermed kontrakt frem til 31. december 2020.

Opdateres...