Randers-direktør håber, at åbenhed kan skaffe point på banen

Michael Gravgaard ser flere perspektiver i de meget nærgående udsendelser, som Canal 9 laver om den kronjyske fodboldklub

Inden søndagens kamp mellem Randers FC og Brøndby IF rullede det første afsnit af Canal 9-programmet 'Backstage' over skærmen. 

En programserie der tager seerne helt tæt på Randers FC, og som både er med i holdbussen, i omklædningsrummet og med ind på cheftrænerens kontor.

Selvom afsnittet indeholdt både fortrolige samtaler og højlydte skænderier mellem spillerne, så mener direktør Michael Gravgaard ikke, at det er farligt for Randers FC.

- Det tror jeg faktisk ikke, det er. Det er ikke det samme som, at der ikke er overvejelser, der skal gøres. Men jeg tror også på, at der skal nye og anderledes tanker til for at øge interessen for det produkt, vi har.

Gravgaard understreger, at klubben først og fremmest har sagt ja til at deltage i programmerne for at øge interessen for Randers FC og for Superligaen. Men derudover håber han, at der kan høstes andre frugter af samarbejdet med tv-kanalen.

- Som vores islandske målmand Hannes (Halldorsson, red.) nævnte, så kan det også øge sammenholdet i gruppen, at være igennem sådan et projekt her, og ligefrem forbedre præstationerne. Og det håber jeg selvfølgelig også, at vi kan få ud af det.

I afspilleren øverst på siden kan du se hele interviewet med Michael Gravgaard.

Herunder kan du se tirsdagens sæsonpremiere på Fodbold med Horup, hvor alle de fire østjyske Superliga-trænere gæstede Nick Horup.

 

Billede 23.02.2021 kl. 18.12

Nyt håb for Sandra: Kan måske blive i Danmark alligevel

Laura Thomsen Luxury

Butiksejer lod kunder bytte julegaver under nedlukning: Torsdag kom han godt fra start i retsagen

20141104-103344-2-1920x1280we

play Havbrugsejer beskyldes for massiv forurening - nu begynder retsagen

Smukfest bøgeskoven

Festivaler kritiserer minister: Det giver ikke mening at planlægge forsigtigt

040321 Vildthegn DIGI Still

Ubudne gæster gnaver i Slotspark

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona