Randers-boss freder cheftræner før lokalbrag

Selv hvis Randers taber til AGF lørdag, er Olafur Kristjansson ikke fyringstruet, siger Michael Gravgaard

Randers FC ligger sidst i Alka Superligaen og er fortsat uden sejr efter sæsonens første syv ligakampe.

Klubbens islandske cheftræner, Olafur Kristjansson, behøver dog ikke frygte for en fyreseddel, hvis holdets kedelige statistik bliver forværret lørdag eftermiddag i det østjyske lokalopgør mod AGF.

Det siger Randers-direktør Michael Gravgaard til BT.

Det er på ingen måde en "vind eller forsvind"-kamp for hverken Olafur, spillerne eller andre i Randers FC.

Michael Gravgaard, direktør, Randers FC

- Det er på ingen måde en "vind eller forsvind"-kamp for hverken Olafur, spillerne eller andre i Randers FC. Nu er der ingen garantier i fodbold, men hvis det står til mig, er det her første skridt på vej ud af vores krise. Også selv om vi skulle tabe til AGF, siger Gravgaard. 

Læs også Østjysk lokalbrag: Udsigt til tætpakkede tribuner

- Det siger jeg, fordi jeg tror, at vi har ramt bunden. I landsholdspausen har vi fået adresseret problemerne og talt ud om dem. Vi har set nogle træninger med mere kvalitet end tidligere, uddyber han over for avisen. 

Før landsholdspausen tabte Randers med 0-2 mod Helsingørs semiprofessionelle oprykkerhold.

Efterfølgende holdt randrusianerne et bestyrelsesmøde på fire og en halv time, hvor holdets sportslige krise blev diskuteret.

Efter det møde ville Michael Gravgaard ikke garantere, at Olafur Kristjansson ville sidde på bænken i lørdagens opgør mod AGF, men indtil videre holder islændingen altså fast i jobbet.

Foreløbig har Randers fået tre point i form af tre uafgjorte kampe i Superligaen. AGF står noteret for otte point inden lørdagens kamp i Aarhus.

AGF-Randers begynder klokken 16.