Podcast: Derby-optakt med RFC- og AGF-pensionisterne

Søndag står det østjyske derby på programmet. Randers FC tager imod AGF, og Skipperligaen har varmet om med to tidligere profiler

Mads Agesen (i midten) og Steffen Rasmussen (th.) indstillede begge deres professionelle karrierer efter sidste sidste sæson. Kasper Skipper tog en snak med dem om livet på den anden side og deres syn på den sport, de begge har levet af.

Mads Agesen og Steffen Rasmussen har til sammen spillet 469 Superligakampe. Det bliver ikke til flere, eftersom de begge parkerede fodboldstøvlerne på hylden, da sidste gik på hæld.

I Skipperligaens seneste podcast har Kasper Skipper snakket med de to om livet efter fodbolden. Hvordan er det, at man ikke længere oplever suset på banen, og at man nu skal passe et helt almindeligt arbejde fra 8-16.

Men der bliver selvfølgelig også snakket bold!

De to erfarne herrer fik også vendt søndagens derby og synet på deres klubber, nu hvor de er trådt ud på den anden side.

Hele podcasten kan høres i din foretrukne podcast-app til iPhone og Android, på Stitcher, iTunes og lige herunder på Soundcloud: