Plaffeministeren skal til Brøndby

Den tidligere Randers-spiller Ronnie Schwartz rykker hjem til Danmark

Foto: Casper Svanemose

Et år i udlandet blev det til for den tidligere Randers-angriber Ronnie Schwartz.

Den seneste uge er han blevet rygtet til Brøndby IF, og i dag bekræfter klubben så, at Schwartz vil være at finde i den blå-gule trøje frem til sommeren 2016.

Skiftet til Brøndby sker på en etårig lejeaftale, hvor klubben samtidig har sikret sig købsoption, det vil sige forkøbsret, hvis Ronnie Schwartz får vist sit værd.

Læs også Officielt: Schwartz er solgt

Ronnie Schwartz skiftede fra Randers FC til franske En Avant de Guingamp i sommeren sidste år. I sin tid i Randers nåede han at score 41 mål i 89 kampe, hvilket sikrede ham titlen som 'plaffeminister' blandt fans og i medierne.

Det er de mange mål, som nu virker tillokkende for Brøndby, fortæller Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, til klubbens hjemmeside:

- Ronnie har mange kvaliteter, men det er klart, at hans evne til at score mål er en central del af "pakken". Derudover har han eksempelvis færdighederne til at sætte andre op i offensiven, og så arbejder han stenhårdt.

- Den dedikation har vi allerede mærket i dette forløb, hvor Ronnie har vist, at han virkelig vil Brøndby IF. Han har tidligere bevist sit værd i Superligaen, og med de erfaringer han har gjort sig i Frankrig, ser vi frem til at se ham tilbage på dansk græs til glæde for både Ronnie og Brøndby IF.

Læs også - Jeg glæder mig helt sindssygt

Ronnie Schwartz er nu vendt tilbage til Danmark og klar til at snøre fodboldstøvlerne i Brøndby.

Brøndby IF håber på, at Schwartz kan nå at blive spilleberettiget til klubbens Europa League-kvalifikationskamp mod AC Omonoia på torsdag. Den endelig godkendelse er endnu ikke på plads, oplyser klubben.