Olafur: Randers FC skal med i slutspillet

​Randers FC’s nye træner vil fastholde stor disciplin hos spillerne og går efter slutspillet

02:16

Randers FC’s nye træner Olafur Kristjansson vil fastholde den spillestil, der har givet Randers FC stor sportslig succes under den tidligere træner Colin Todd.

- Holdet har været rigtig godt under min forgænger Colin Todd, og der er mange ting derfra, vi fortsætter med. Med fire ugers opstart er det ikke meget, man kan præge det. Vi bliver ved med at spille med hårdt arbejde og disciplin og en god organisation, og så krydrer vi det med små detaljer hen ad vejen, siger Olafur Kristjansson til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han fortæller, at han gerne ser holdet få tilknyttet enkelte forstærkninger, men at det også handler om at forbedre sig på træningsbanen. 

02:05

Fodboldspilleren Christian Keller er færdig i Randers FC. Se indslaget her. 

Luk video

Og så er målsætningen, ligesom den er for et væld af andre Superliga-klubber, at man vil i top seks i næste sæson, og dermed komme i slutspillet i den nye Superliga-struktur.

- Det første mål er at komme i gang med opstarten, det andet mål er at komme godt i gang i turneringen og så at hente så mange point, at vi kommer med i slutspillet, siger Olafur Kristjansson.

Kasper Fisker fra Randers FC har også en drøm om, at det er der, Randers FC slutter.

- Jeg gad sindssygt godt komme med i det slutspil der, det kunne være spændende, siger han.

Hør mere fra Kasper Fisker og Olafur Kristjansson i videoen øverst i artiklen.