Olafur: Opbakning gav os ekstra energi

Randers FC-træner Olafur Kristjansson roser de medrejsende fans

00:56

Mange hundrede Randers FC-fans havde taget turen til Aarhus for at se kampen mellem AGF og Randers FC, som i alt blev overværet af mere end 13.000 mennesker på stadion.

Kampen endte 2-1 til Randers FC, og dermed har det garanteret været en god tur for de medrejsende Randers-fans, men det betyder faktisk også noget på banen, mener Randers-træner Olafur Kristjansson. 

Læs også Randers FC slog AGF i hårdt spillet kamp

 

- Det giver os energi, og vi føler, at vi også er en del af noget. Opbakningen giver ekstra energi, når kampen bliver svær og hård, og vi har brug for at høre, at der er nogle, der kommer for at bakke os op, siger Olafur Kristjansson til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Der var fantastisk opbakning, og det er fremragende at se så mange komme hertil. Vi skal være klar til at yde, og så er de meget velkomne næste gang også, siger han. 

Læs også Amini: Derby er for fansene

 

Kampen blev en hårdt spillet affære, hvor begge hold fik fire advarsler, og det kunne sagtens være endt i et rødt kort eller to.

- Det var en kamp hvor begge hold gik til stålet og fik lov at kæmpe. Det var en lige kamp, men vi trækker det længste strå, og det er jeg selvfølgelig rigtig tilfreds med. Jeg synes linjen var lidt uklar, men det gik begge veje, siger Olafur Kristjansson.

Hør mere i videoen øverst i artiklen.