Olafur efter nederlag: De rutinerede spillere svigtede

Ólafur Kristjánsson mener, at de rutinerede spillere svigtede de unge talenter i søndagens 1-3-nederlag til OB

Randers FC tabte søndag eftermiddag 1-3 til OB i Odense. Kronjyderne ligger efter ti runder på en sidsteplads med blot syv point.

Træner for Randers FC, Òlafur Kristjánsson, var efter kampen ikke tilfreds med de ældre spilleres præstation.

- De unge spillere var ikke det svageste led. Jeg savner, at vi viser overlevelsesinstinkter. De rutinerede spillere i truppen svigter de yngre og lader dem i stikken. 

Før søndagens kamp havde Randers fået 0-0 mod Lyngby og vundet 4-1 ude over AGF, men Kristjánsson mener ikke, at holdet forsvarede sig godt nok i kampen mod fynboerne.

- Vi har et skrøbeligt hold i øjeblikket. Vi risikerer at blive slået, hvis ikke vi beskytter os. Jeg savnede udtryk i kampen, og vi var ikke skarpe nok.

Randers var godt med i kampen indtil OB's Nicklas Helenius scorede til 2-0 ti minutter inde i anden halvleg. Træneren for bundproppen erkender da også fynboernes præstation. 

- OB vinder fortjent. I første halvleg var der balance mellem holdene, hvor vi kunne true dem på omstillinger, men deres andet mål punkterer kampen for os. Vi var for sløve i anden halvleg og det var op ad bakke derefter.

- Spillerne var for sløve i starten af anden halvleg, hvilket gav OB plads. OB er et boldsikkert hold, der har evnen til at spille bolden op igennem midten. Vi forsøgte at lukke ned for det, men modstanderne var for dygtige.

Med nederlaget ser det skidt ud for randrusianerne, og Kristjánsson er da heller ikke optimistisk. 

- Jeg er meget bekymret over holdets situation. Vi har spillet for dårligt. Der har ikke været skrabet nok point sammen.

Randers skal forsøge at spille sig væk fra 14.- og sidstepladsen på fredag, hvor holdet tager imod gæsterne fra AC Horsens i en vigtig kamp.

hest2

Dyr på Molslaboratoriet undersøgt af politiet

Malling kirke

play Nu er dræbte Freyja bisat

byretten Randers Retten i Randers domstol pædofilisag

Retten i Randers uddeler bøde på 19 millioner kroner

image5

En person fundet død i villakvarter i Silkeborg

Billede 23.02.2021 kl. 18.12

Nyt håb for Sandra: Kan måske blive i Danmark alligevel

Laura Thomsen Luxury

Butiksejer lod kunder bytte julegaver under nedlukning: Torsdag kom han godt fra start i retssagen