Nye Randers-spillere har haft gode snakke med klubben

Der er ikke tale om desperate sidste-minuts-handler, da Randers FC her til aften hentede forstærkninger. Både Kadrii og Rodic har gjort deres research

Randers FC præsenterede her til aften Bashkim Kadrii og Vladimir Rodic som nye tilføjelser til det hårdt trængte Superliga-mandskab.

Bashkim Kadriis navn klinger nok bedst i danske fodboldører. Den 26-årige københavner fortæller, at han op til skiftet har haft en god dialog med Randers FC.

- Jeg havde nogle gode snakke med Gravgaard og Ólafur og fik et godt indtryk af, hvad der skete herovre. Forhåbentlig får jeg spillet en masse fodbold. 

- Det er en stor klub i Danmark, så jeg håber at kunne være med til at hjælpe herovre.

Vil tilbage til sit gamle niveau

Siden Bashkim Kadrii strålede i Superligaen for OB, har hans karriere været mærket af skader. Men nu ser han fremad, og vil hurtigst muligt finde tilbage til sit gamle niveau.

- Det håber jeg ikke, og det tror jeg heller ikke sker. Fansene skal bare forvente, at der i starten kommer hårdt arbejde, og som kampene kommer, så kommer det gode spil også og forhåbentlig nogle mål. Så det skal de ikke være nervøse for.

quote Først og fremmest handler det om at spille nogle kampe, komme i form og forhåbentlig komme op på det niveau, jeg har været på og forhåbentlig bedre.

Bashkim Kadrii, ny lejesvend i Randers FC

- Jeg håber selvfølgelig at komme til udlandet og prøve mig af en gang til. Men først og fremmest handler det om at spille nogle kampe, komme i form og forhåbentlig komme op på det niveau, jeg har været på og forhåbentlig bedre, siger Bashkim Kadrii, der er lejet i FC København for resten af sæsonen.

Rodic er ikke en desperat transfer

Det andet nyindkøb, Vladimir Rodic, er et ubeskrevet blad i dansk fodbold. Og den 23-årige serbiskføde montenegriner har også været i dialog med Randers FC og ikke mindst den serbiske Randers-angriber Nikola Djurdjic.

- Det er en rigtig god følelse at være her, og jeg er glad for at alting gik godt. Jeg havde en masse snakke med Michael (Gravgaard, red.) og også med min ven Nikola (Djurdjic, red.), der spiller her. Så jeg valgte, at det var det rigtige at gøre i min karriere, fortæller Vladimir Rodic, der understreger at skiftet ikke var en desperat sidste-minuts-beslutning, her inden transfervinduet lukker. 

quote Det er en rigtig god følelse at være her, og jeg er glad for at alting gik godt. 

Vladimir Rodic, ny Randers FC-spiller

- Det kan godt se sådan ud, eftersom i dag er den 31. august, men sådan er det ikke. Vi har snakket i telefon og skrevet emails i de sidste to uger. 

Vladimir Rodic har tidligere prøvet kræfter med skandinavisk fodbold, da han i 2015-16 spillede for Malmø FF.

- Det var en god tid, da jeg var der for to år siden. Jeg har nogle gode minder fra Malmø. Jeg kan lide stilen (i Skandinavien, red.) og jeg spillede også mod nogle danske hold. Det er en meget angrebsivrig stil, så jeg tror, jeg kan begå mig i det her farvand. 

Den montenegrinske kantspiller har skrevet under på en kontrakt der gælder til sommeren 2018.

Rodic kommer med energi

Ólafur Kristjánsson glæder sig over indkøbene, der skal styrke en offensiv, der er blevet tre spillere fattigere i dette transfervindue.

Vladimir Rodic er en spiller, de færreste Superliga-fans nok kender, men montenegrineren kommer med flere spændende færdigheder, lyder det fra Randers-træneren.

Se et interview med cheftræner Oláfur Kristjánsson.

- Rodic kan primært spille kantpositionerne. Han er aggresiv, pågående, direkte og har driblefærdigheder og så kan han sætte sine medspillere op.

- Han har vist i de klubber, han har spillet i, at han er en dygtig fodboldspiller, som både har kvaliteter på banen men som også har en god personlighed, og kan være med til at give energi i omklædningsrummet, siger Ólafur Kristjánsson.

FC København tror stadig på Kadrii

Den islandske cheftræner beskriver det andet nyindkøb, Bashkim Kadrii, som en spiller, der kan spille de centrale positioner i offensiven, både som angriber eller som 10'er, og som også kan begå sig på kanten.

- Kadrii er en rigtig dygtig offensivspiller, som igennem lang tid har vist både i OB og i FC København, at han kan begå sig på et rigtigt højt niveau i Superligaen.

Kadrii har tidligere været hårdt plaget af skader, men Ólafur Kristjánsson frygter ikke, at det kommer til at spolere opholdet i Randers FC.

- Nu er han skadesfri. Han har haft et ophold i USA, hvor det måske ikke har været det, han har troet og håbet på. Han har lyst til at spille, og FC København tror stadig på spilleren og kan godt se det potentiale han har

åboulevarden

Sådan bliver reglerne for at gå på café og restaurant

Billede 17.04.2021 20.48.44

Biltræf endte med 70 sigtelser

Smukfest Christopher 2016

- Det er en stor udfordring, at der ikke er nogen plan for os, siger festival

173405868_2990697634550447_4263271679499917763_n

Lang kø til prisvindende ishus: - Vi er lidt presset

Skærmbillede 2021-04-17 kl. 12.54.48

Planlagde sin egen begravelse - nu har Stinne fået et nyt hjerte

Hospitalseng

Laveste antal indlagte siden starten af november

Dagens mest læste