Mads Agesen slipper med skrækken

Korsbåndet er ikke røget, oplyser Randers FC

Randers FCs Mads Agesen var uheldig i en duel i kampen mod FC Nordsjælland forleden og måtte forlade banen med smerter i knæet. I Randers FC frygtede man, at forsvarsspilleren stod foran en længere pause.

Nu er Mads Agesen blevet scannet, og i Randers FC glæder de sig over resultatet.

Læs også Skader kan tvinge Randers FC på indkøb

- Det er meget bedre end forventet, og der er ikke gået noget i stykker i knæet, siger Randers FC-læge Peter Faunø til tv2oj.dk og fortsætter:

- Vi frygtede, at det var korsbåndet, der var røget, og så skulle han have været ude i et års tid, men nu kan han formentlig klare det på en lille uges tid.

Måske klar til Hobro-kamp

Dermed slipper Mads Agesen for endnu en lang skadespause. Han blev i slutningen af foråret opereret for sportsbrok og måtte se på fra sidelinjen indtil midt i efteråret.

Peter Faunø fortæller, at han skal kigge nærmere på Mads Agesen igen i dag, tirsdag, og at der er en chance for, at forsvarsspilleren kan nå at blive klar til superligakampen mod Hobro på lørdag. Den kamp spilles klokken 16.00 i Hobro.

Tirsdag aften er Mads Agesen sammen med Steffen Rasmussen fra AGF gæst i TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold Med Horup. Se med klokken 19.50.