LIVE: Randers FC på vej ud af pokalturneringen mod Brøndby

Randers FC skal torsdag aften forsøge at følge op på sidste rundes forløsende sejr på hjemmebane mod AC Horsens

Erik Marxen fra Randers FC ærgrer sig i forgrunden, mens Brøndby-spillerne jubler over en scoring i torsdagens kvartfinale i pokalturneringen mod Brøndby IF. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Randers FC's Nicolai Poulsen arm i arm med Lebogang Phiri fra Brøndby IF i en duel under de to holds pokalkvartfinale torsdag aften. Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 6

Det plejer at være tætte kampe når Randers FC krydser klinger med det blå-gule Vestegnshold, men alligevel er det to-et-halvt år siden, at kronjyderne sidst kunne række armene i vejret som sejrherrer, når modstanderen har heddet Brøndby.

I dag skal Randers FC forsøge at spille sig i DBU Pokalens semifinale, hvor FC Midtjylland i Herning venter dagens vinder.

Da AC Horsens var på besøg på BioNutria Park i den seneste Superliga-runde hentede Randers FC en forløsende sejr, den første i ligaen i 11 kampe. Den præstation skal der følges op på i dag.

Mit navn er Kasper Skipper, og jeg guider dig igennem hele kvartfinalen mellem Randers FC og Brøndby i livebloggen herunder.

Go' kamp!

Overblik

Live fra Randers FC - Brøndby