Kommende Randers-boss åbner for, at Bertelsen fortsætter

Hvis Rasmus Bertelsen redder Randers FC fra nedrykning, kan Søren Pedersen sagtens se ham fortsætte som cheftræner, når næste sæson sparkes i gang

03:55

Da Rasmus Bertelsen i vinteropstarten overtog kontrollen med Randers FC's Superligatrup fra Ricardo Moniz, var de fleste sikre på, at det kun skulle være for en midlertidig periode, indtil en ny og etableret cheftræner satte sig i sædet på BioNutria Park.

Den midlertidige periode blev sidenhen forlænget til at vare resten af sæsonen, og nu åbner klubbens kommende sportsdirektør - og nuværende assistenttræner - Søren Pedersen op for, at Rasmus Bertelsen kan blive siddende, når den næste sæson begynder.

Det fortalte han i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup, da Nick Horup spurgte ham direkte.

Søren, hvis Rasmus Bertelsen nu går hen og redder jer fra nedrykning, endda måske på god og sikker vis, er han så cheftræner i Randers efter sommerferien?

- Det håber jeg da, han er. Der er ingen jobs, der er sikre i en fodboldklub. Det er mit job ikke, og det er Rasmus' heller ikke. Jeg vil sige, at jeg kender Rasmus så godt, og han er vanvittigt dygtig. Og efter at jeg er kommet tættere på (som assistenttræner, red.), har jeg bare kunnet se det, jeg godt viste i forvejen.

- Han kan sine ting, han er dygtig og han kan sagtens fortsætte på den post, også efter sommerferien, lød svaret fra Søren Pedersen, der med 222 kampe er den spiller, der har spillet tredjeflest kampe i den lyseblå Randers FC-trøje.

02:10

VIDEO: Mandag tog vi en snak med Rasmus Bertelsen om det specielle ved at have sin kommende chef som assistent.

Luk video