Kasper Fisker: Jeg vil hellere lave assist end mål

Efter mere end 2500 minutter uden mål, kunne Kasper Fisker endelig notere sig for en scoring igen, da Randers FC tævede OB søndag eftermiddag

01:36

Man kunne dårligt genkende Randers FC i onsdagens 4-0 afklapsning mod OB. De fleste ting så ud til at lykkes for de lyseblå, der sad på spillet og i overlegen stil klarede sig fri af nedrykningskampen i Superligaen.

Ét af kronjydernes mål kom fra Kasper Fisker, det kreative omdrejningspunkt og et af holdets bærende kræfter.

Men det er alt for længe siden, den 28-årige midtbanemand har fået netmaskerne til at blafre.

Læs også Et forvandlet Randers-hold dominerede sig fri af nedrykning

- Ja, det var faktisk på tide. Og det var dejligt. Det var for lang tid siden sidst, og det er altid dejligt at få prikket en ind, sagde han efter kampen til Fodbold med Horup.

Hans seneste mål faldt i sæsonens første kamp mod FC Midtjylland. Siden da er det blevet til hele 2.504 minutters fodbold - eller mere end 41 timer - uden et mål på kontoen for den vævre kreatør .

Og det er ikke en statistik, han er udpræget stolt af. 

- Nu gad jeg ikke selv sige det, men du får så pænt nævnt det for mig. Men jeg har været uskarp. Jeg er ikke typen, der scorer mange mål, men jeg skal score mere end et til to mål på en sæson, lyder det.

Læs også Randers-målscorer: Taktiske ændringer gav pote

Men selvom man med rette kunne forvente flere mål af en spiller på Kasper Fiskers position, så er det faktisk ikke målene, der tæller mest for ham.

- Jeg vil hellere lave assists, og det er det, jeg egentlig bygger mit spil op omkring. Men mål skal der også være, selvfølgelig skal der det.

Kasper Fisker kan passende sætte næste scoring ind på målkontoen, når Randers FC på fredag får besøg af Esbjerg.