Ingen fyringer: Direktør og cheftræner stadig de samme i RFC

Michael Gravgaard er fortsat direktør og Olafur Kristjansson træner for det kronjyske superligamandskab Randers FC

03:29

Et meget omtalt krisemøde i Randers FCs bestyrelse er netop overstået, og status er, at cheftræneren og direktøren ikke bliver fyret i denne omgang. Træner Olafur Kristjansson er derfor på vej med truppen til pokalkamp mod vestjyske Agerbæk/Starup.

- Jeg har fået at vide, jeg skulle tage med bussen, så jeg fortsætter. Jeg skal kunne abstrahere fra ting, som jeg ikke har indflydelse på, fortalte Olafur Kristjansson til TV2 ØSTJYLLAND kort inden mødet sluttede.

00:54

VIDEO: Se et interview med den reddede cheftræner her. 

Luk video

På bestyrelsesmødet, der startede kl. 10 og først sluttede omkring kl. 14.30, var der kun den sportslige krise på dagsordenen, og både træneren og direktørens fremtid skulle diskuteres. I sidste ende valgte Randers FCs bestyrelse så altså at frede begge i denne omgang.

Men om træner Olafur Kristjansson og direktør Michael Gravgaard så også er at finde i klubben, når næste superligakamp spilles mod AGF den 9. september er aldrig sikkert.

- Det kan jeg selvfølgelig ikke garantere. Vi har haft et fint møde i bestyrelsen, hvor vi har drøftet den sportslige situation. Men om Olafur Kristjansson eller jeg er her til kampen mod AGF, er ikke kun op til mig, siger Michael Gravgaard.

Indtil videre fortsætter det sportslige setup dog i Randers FC, og tirsdag aften står den på grønsværen på pokalkamp i Vestjylland mod Agerbæk/Starup fra Jyllandsserien. 

Du kan se interview med Michael Gravgaard øverst i artiklen. Herunder kommer højre backen Johnny Thomsen med sin holdning til al dagens polemik:

00:40 Luk video