Hattrickhelten Kadrii regner med retur til FCK

Han tog hovedrollen, da Randers FC søndag slog OB 4-1. Men selvom Bashkim Kadrii nyder at være i Randers, ændrer det ikke på fremtidsplanerne

04:46

VIDEO: Bashkim Kadrii nyder at have genfundet formen i Randers FC. Han er udlejet fra FCK, og trods medvinden i Kronjylland så er planen stadig, at han vender tilbage til de forsvarende mestre efter sæsonen.

I sommer lejede Randers FC Bashkim Kadrii hos mestrene i FC København for hele sæsonen.

Den 26-årige offensivspiller har adskillige gange vist sig som kronjydernes farligste mand, og det kulminerede søndag aften i afklapsningen af OB, hvor Kadrii scorede hattrick på blot en halv time.

Læs også Kadrii-hattrick mod OB giver Randers første sejr i år

- Jeg synes selv, jeg skulle have scoret en eller to mere, ikke fordi jeg skal være kritisk. Alt gik ind i går, og forhåbentlig fortsætter det, og vi kommer til at skabe nogle chancer, lyder det dagen derpå fra Bashkim Kadrii.

Forventer retur til FCK

Kreatøren med de albanske rødder har kontrakt med FC København indtil udgangen af 2018, og som det ser ud i øjeblikket, så ser han sin fremtid ligge i hovedstaden.

- Ja, det er i hvert fald planen lige nu. Jeg har ikke haft nogle snakke med dem derovre, så p.t. skal jeg tilbage.

Har du ikke lyst til at blive her?

- Jeg gider ikke spekulere i det nu. Det er lidt for tidligt at sige. Der er kun spillet under halvdelen af forårssæsonen. Det kan vi tage, når der er gået nogle flere kampe. Men som det ser ud lige nu, så skal jeg tilbage til FC (København, red.) til sommer, forklarer Bashkim Kadrii til TV2 ØSTJYLLAND.

Har fået sin genrejsning

Kadrii kom til Randers FC fra et mindre succesfuldt ophold i amerikanske Minnesota United og flere år med skader og mangel på spilletid. I den lyseblå trøje er det imidlertid blevet til 16 kampe, og han glæder sig over at være på vej tilbage på det niveau, der i sin tid fik FCK til at købe ham i OB.

- Jeg tror ikke, jeg har haft fem eller seks fuldtidskampe i tre-fire år, hvis jeg husker rigtigt. Så planen var, at jeg skulle bruge de første par måneder af efteråret på at få kampe i benene og få 90 minutter uge efter uge. Og så skulle jeg så komme her i foråret. Og det synes jeg også går efter planen. 

En ydmyg stor kanon

02:01

VIDEO: Cheftræner Rasmus Bertelsen fortæller her om Bashkim Kadriis betydning i Randers FC.

Luk video

Cheftræner Rasmus Bertelsen er blevet imponeret af det, han har set fra hans spydspids i de seneste knap syv måneder.

- Folk ved det nok ikke, når de ser det udefra, men han er lidt en stor kanon i forhold til at komme til Randers FC. Han har været på A-landsholdet i FCK og sådan nogle ting. Men han er en af de mest ydmyge knægte, jeg har mødt, fortæller Rasmus Bertelsen.

- Han er virkelig faldet godt ind i miljøet. Der er ikke noget 'smart i en fart' over ham. Han arbejder knaldhårdt til alle træninger.

Bertelsen vil naturligvis gerne beholde sin profil, men han erkender også, at det er vilkårene for en klub af Randers' størrelse, at spillere som Bashkim Kadrii kun spiller på lånte plader.

- Hvis vi skal komme i nærheden af en spiller som Bashkim, så er det på en lejeaftale. I hvert fald i første omgang. Men det er jo et vilkår, at når man kan hente spillere fra sådan en hylde, så kan man ikke få dem på en permanent kontrakt. Det har vi hverken kapacitet eller sportslig størrelse til. 

04:31

VIDEO: 4-1-sejren over OB var en forløsning fra klubben. Rasmus Bertelsen dissekerer her kampen, hvor han samtidig forklarer Mikael Bomans betydning og svenskerens samspil med Bashkim Kadrii.

Luk video