Håber Mikkel Beckmann bliver i Randers

Træner Ove Christensen ser kombinationen af Mikkel Beckmann og Randers FC som en win- win situation, og håber han bliver i klubben.

Rent egoistisk så håber træner Ove Christensen, at angriberen bliver i Randers FC. Men han erkender samtidig, at får klubben det rigtige tilbud, er han tabt.

Med risikoen for at miste Mikkel Beckmann er Ove Christensen derfor på jagt efter 2-3 spillere der kan være med til at forstærke bredden i den smalle A-trup på 17 spillere.

Selvom flere spillere i naboklubberne netop nu løber rundt med et stort til salg skilt om halsen, tror Ove Christensen ikke de havner hos kronjyderne.

- Jakob Poulsen (AGF) er simpelthen for dyr, så han er ikke interessant for os, og jeg tror ikke Rajko Lekic har lyst til at spille i Randers, da vi er en mindre klub end Silkeborg, siger Ove Christensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ove Christensen og Randers leder derfor efter tre spillere, der kan skifte på en fri transfer.

<b>Gode chancer i Europa</b>

Randers FC kvalificerede sig i går til tredje kvalifikationsrunde i Europa League, hvor holdet møder FC Lausanne-Sport. Randers FC havde udsendt en spion, som overværede kampen mellem FK Borac Banja Luka og FC Lausanne-Sport.

- Jeg vurderer vores chancer som gode for at gå videre fra tredje runde, men det kræver, at vi spiller op til vores absolut bedste for at gå videre, siger Ove Christensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.