Gravgaard: Er det utænkeligt, at Ólafur går selv?

Til stor overraskelse for resten af panelet i Fodbold med Horup bragte Randers FC-direktøren den mulighed i spil, at Ólafur Kristjánsson selv siger op

01:22

Både Ólafur Kristjánsson og Michael Gravgaard blev - indtil videre - i jobbet, efter tirsdagens krisemøde i Randers FC's bestyrelse.

Senere på dagen var direktøren gæst i Fodbold med Horup. Og da der nu ikke kom nogen fyringer på mødet, fik det den ene af de to eksperter, Troels Henriksen fra Jyllands-Posten, til at stille følgende spørgsmål.

- Hvad kan der så egentlig ske, indtil I skal møde AGF i den næste Superliga-kamp, som kan rykke ved tingene?

- Er det helt utænkeligt, at Ólafur kommer og siger "Ved I hvad, jeg er glad for tilliden, men jeg tror faktisk ikke, jeg er den rigtige mand"?, spørger Michael Gravgaard som svar på Troels Henriksens spørgsmål. 

Læs også Ingen fyringer: Direktør og cheftræner stadig de samme i RFC

Hverken eksperterne eller Nick Horup kunne ikke erindre at have hørt om sådanne fortilfælde, og de mente alle, at det ville være højest overraskende, hvis det skete.

Lige så overraskende ville det dog ikke være for Michael Gravgaard.

- Jeg siger bare, at det ikke er et scenarie, jeg ville udelukke i hvert fald. Og det er ikke fordi, Ólafur er i nærheden af at indikere noget af det her. 

Læs også Randers FC-formand: Jeg udsteder ingen garantier

- Vi ved, alle os der sidder i det job, enten som cheftræner, som sportsdirektør eller direktør i en fodboldklub, hvor der aflægges årsregnskab hver uge, der skal man før eller siden levere resultater, ellers er det ud, siger Randers FC-direktøren.

Se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup herunder.