Fodbold: Disse to spillere havde en rigtig god dag

Både Silkeborg og AGF sejrede i lørdagens testkampe. Randers måtte nøjes med uafgjort.

Tobias Sana (tv.) og Benjamin Stokke fandt begge vej til netmaskerne i dag. Arkivfoto. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Selv om det er pivkoldt på de østjyske træningsbaner, har flere af de østjyske fodboldspillere heldigvis holdt målnæserne lune i løbet af vinteren.

Lørdag fortsatte Silkeborg, AGF og Randers forberedelserne til den kommende forårssæson ved at spille testkampe mod modstandere fra både Danmark og Norge. I alt blev det til ikke færre end otte østjyske scoringer i de tre kampe.

Læs også AC Horsens henter midtbanespiller i 1. division

Flest mål scorede AGF, der på udebane besejrede FC Nordsjælland med hele 4-2 på Right to Dream Park i Farum.

Svenske Tobias Sana stod for halvdelen af de aarhusianske scoringer, mens de to øvrige mål blev sat ind af henholdsvis Casper Højer Nielsen og Patrick Mortensen.

Besejrede norsk hold

I modsætning til AGF kunne Silkeborg-spillerbussen blive i garagen i denne omgang. Silkeborg mødte på hjemmebane den norske klub Raufoss, der på Jysk Park blev besejret med 3-1.

SIF-talentet Mads Emil Madsen scorede to af de tre østjyske mål. Det sidste blev sat ind af indskiftede Stephan Petersen.

Lidt længere mod nord blev det til knap så mange mål, da Randers FC tog imod superligakollegerne fra Sønderjyske. Norske Benjamin Stokke scorede til 1-0, inden gæsterne senere udlignede til slutresultatet 1-1.

Allerede i den kommende uge flyver Randers-spillerne mod sydligere himmelstrøg, når de tager hul på et træningsophold i Tyrkiet. Næste weekend tager AGF på tilsvarende vis hul på et ugelangt ophold i Portugal.

8. februar er der omsider point på spil, når superliga-foråret går i gang. I årets første opgør i den bedste række tager AGF imod Esbjerg. I samme spillerunde skal Horsens og Randers begge til Nordjylland, når de to østjyske klubber på udebane møder henholdsvis Hobro og AaB.

Silkeborg, der spiller i den næstbedste række, må vente til 3. marts med at tage hul på foråret.

Nedenfor kan du se de to mål i 1-1-opgøret mellem Randers og Sønderjyske:

Se målene%3A Randers FC vs. SønderjyskE 1-1