Ekspert: Johnsson bliver svær at erstatte

Randers FC-målmand er på vej til fransk fodbold

02:27

Randers FC-målmanden Karl-Johan Johnsson er på vej til den franske klub Guingamp, det skrev den franske klub fredag aften på deres hjemmeside.

Det er en stor profil, som Randers skiller sig af med, og han bliver rigtig svær at erstatte, mener chefredaktør for Tipsbladet Troels Bager Thøgersen.

SE OGSÅ: Randers FC-keeper skifter til fransk fodbold

 Så skal trænerne og transferafdelingen i Randers være dygtige, for det var virkelig en målmand, hvor de ramte plet i skiven her. Han var en top-3 målmand i dansk fodbold, siger Troels Bager Thøgersen til tv2oj.dk. 

En af Superligaens bedste målmænd
Karl-Johan Johnsson har vist sig som en af de helt store profiler i Randers FC, også i Superligaen har målmanden modtaget hæder. Han blev kåret som årets målmand i Tipsbladet sidste år, og et salg af svenskeren kommer heller ikke som den store overraskelse.

SE OGSÅ: Randers FC skiller sig af med en keeper og henter en ny

- Præmissen har hele tiden været med Kalle Johnson, at hvis han kom godt i gang i Randers, og hvis han stod godt, jamen så ville begge parter være interesseret i, at Kalle han skulle sælges muligvis denne sommer også fordi han har kontraktudløb med Randers om et år, så på den måde giver det god mening, at de finder ud af en transfer nu, siger Troels Bager Thøgersen.

Øverst i artiklen kan du se et interview med Troels Bager Thøgersen