Der var krudt i underbukserne til lokalopgør i Randers

Der var knald på stadion og krudt i underbukserne, da Randers FC og AGF mødtes til lokalopgør i går eftermiddag på Randers Stadion

Østjyllands Politi måtte dele i alt syv sigtelser ud for overtrædelse af fyrværkeriloven, da flere unge mænd havde valgt at tage fyrværkeri med til fodboldkampen mellem Randers FC og AGF i går.  

De fleste af dem havde stukket romerlys eller kanonslag i underbukserne.

- Vi ser ofte, at folk forsøger at smugle krudt ind ved at gemme det tæt inde til kroppen. Selv underbukserne er et kendt gemmested hos politiet, så man slipper ikke let afsted med det, siger Jakob Christiansen, presserådgiver hos Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

En 15-årig dreng var ekstra kreativ og havde lavet et hulrum i sine sko, så der var plads til to romerlys. Og også en 20-årig mand i Randers FC-tøj blev snuppet med ulovligt fyrværkeri på sig forud for kampen.

quote Vi ser ofte, at folk forsøger at smugle krudt ind ved at gemme det tæt inde til kroppen. Selv underbukserne er et kendt gemmested hos politiet, så man slipper ikke let afsted med det.

Jakob Christiansen, presserådgiver hos Østjyllands Politi

Manden blev stoppet på Brødregade, hvor han smed fem kanonslag fra sig, da han opdagede politiet. Betjentene havde dog set det og besluttede at kropsvisitere ham for yderligere fyrværkeri.

På ham fandt de noget kokain, som førte til anholdelse med en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Trods de mange sigtelser, forløb begivenheden relativt roligt og uden slagsmål, lyder det fra Østjyllands Politi.
Trods de mange sigtelser, forløb begivenheden relativt roligt og uden slagsmål, lyder det fra Østjyllands Politi. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Under kampen blev yderligere fire mænd anholdt for at overtræde ordensbekendtgørelsen, da de opførte sig aggressivt og var højtråbende mod både politiet og andre personer. 

Trods de mange sigtelser, forløb begivenheden relativt roligt og uden slagsmål, lyder det fra Østjyllands Politi. Kampen mellem Randers FC og AGF endte 1-0 til kronjyderne. 

ic17167-samso-exterior_6

Skal du med? Spritny hurtigfærge giver gratis prøvetur

80_percent

play Efter års nedgang: Flere flytter til Samsø

Lige nu
restaurant

liveblog Sådan kan restauranter og caféer holde åbent fra på onsdag

rimfrost frost

I nat var den koldeste for årstiden i 30 år

Konflikt vej rute 26

Bil hejst 17 meter op i luften: Konflikt blusser op igen

80_percent

play Politikere: Drop lempelse af dyrevelfærdslov

Dagens mest læste