Debutstart til Bruhn: Nød det trods nederlag

Andreas Bruhn var i Randers FC’s startopstilling for første gang mod Brøndby IF

02:14

Der måtte overtid til, før pokalkampen mellem Randers FC og Brøndby IF var afgjort.

Brøndby udlignede til 2-2 sent i den ordinære tid og hev en 4-2-sejr hjem, men alligevel var det ikke alle i Randers-lejren, der var udelukkende triste.

Andreas Bruhn startede inde for første gang for Randers FC, og det udnyttede han til at score et frækt hælmål og i det hele taget gøre en god figur. 

Læs også Sen sjusk og kongekasse sendte Randers FC ud

- Jeg kan ikke klage over min indsats. Det var dejligt at være med fra start for første gang og score et mål og arbejde hårdt. Jeg nød kampen i dag, selv om vi til sidst taber desværre, siger Andreas Bruhn til TV2 ØSTJYLLAND.

Ærgrer sig over nedtur

Trods den personlige sejr ærgrer han sig naturligvis også over holdets nedtur, hvor en 2-1-føring blev smidt kort før tid.

02:40

VIDEO: Hør cheftræner Olafur Kristjanssons reaktion på pokalkampen - han var især forbandet over 2-2-målet. 

Luk video

- Langt hen ad vejen ligger vi jo til at vinde, men pokalkampe lever deres eget liv, og kampen ændrede sig, men det er selvfølgelig pisseærgerligt, for en pokalfinale kunne have været virkelig fed, siger Andreas Bruhn. 

Den unge offensivspiller har haft en lidt svær tid på fodboldbanen. Den tidligere AaB-spiller var forbi Viborg FF, hvor han blev løst fra sin kontrakt i vinter, og så slog Randers FC til. I dag betalte Bruhn så tilbage med et mål. 

- Personligt kan jeg bruge kampen til rigtig meget. Jeg har haft et turbulent år, og på det personlige plan var det lidt oprejsning og en forløsning at være med i en stor kamp og bidrage med at score et mål, siger han.

Se hele interviewet med Andreas Bruhn i videoen øverst i artiklen.