Christian Keller: Har stadig lyst til fodbold

Christian Keller er glad for skiftet til Viborg FF, efter kontrakten med Randers FC blev ophævet

04:16

Christian Keller ser frem til at spille fodbold igen efter måneder på sidelinjen i Randers FC.

Den tidligere anfører i Randers FC fik forleden ophævet sin kontrakt med kronjyderne, og nu har han skrevet under på en etårig kontrakt med Superliga-kollegaerne fra Viborg FF, som han også spillede for tilbage i 2002-2005.

Det sker efter en turbulent tid i Randers FC, hvor den 35-årige midtbanespiller røg af holdet, efter det kom frem, at han havde indledt et forhold til en holdkammerats ekskone.

SE OGSÅ: Efter Randers-exit: Keller vender hjem til Viborg

- Jeg har meget lyst til at spille fodbold igen. Jeg var her i Viborg for længe siden og spillede i klubben i tre år. Så jeg ville rigtig gerne tilbage til VFF og spille fodbold igen. Jeg har haft mange gode oplevelser inde på Viborg Stadion og med fansene, så det var oplagt at komme tilbage og komme i gang med fodbolden igen, siger Christian Keller, der ikke har spillet en førsteholdskamp for Randers FC siden marts, hvor sagen kom frem i medierne.

Har lyst til mere bold
35-årige Christian Keller fortæller, at han ikke var ved at komme i tvivl om, hvorvidt han skulle stille støvlerne på hylden og indstille karrieren.

SE OGSÅ: Keller taler ud: Det har været værst for familien

- Nej, det var jeg ikke. Jeg har lyst til at spille fodbold, og jeg har kunne mærke de seneste måneder, hvor jeg ikke har fået lov til at spille i Superligaen, at jeg ikke ville kunne lægge det fra mig. Jeg er simpelthen for glad for fodbold. Jeg forventer, at jeg kommer tilbage til Viborg og viser, at jeg stadig kan spille fodbold og stadig har lysten til det, siger Christian Keller. 

Første gang Christian Keller får gensyn med sine tidligere holdkammerater fra Randers FC bliver den 12. august, hvor kronjyderne skal en tur til Viborg.

I videoen øverst på siden kan du se et interview med Christian Keller. Videoen er lavet af TV Midt Vest.