Av, av, av: Randers FC gik i gulvet med et selvmål i det 90. minut

FCK havde svært ved at nedbryde et velorganiseret Randers-hold.

Randers FC's målmand, Patrik Carlgren, efter nederlaget til FC København.

Nogle gange gør det ondt i fodbold, og fredagens kamp mod FCK kommer nok til at gøre ondt på spillerne fra Randers FC i nogle dage.  

I kampens aller sidste spilleminut blev det således til et selvmål, da FCK-angriberen Jonas Wind headede bolden ind på forsvarsspilleren Mathias Nielsen, så den røg i mål.

Læs også Randers FC henter midtbanespiller hos lokalrivaler

Med det sene sejrsmål har FCK fortsat vundet alle kampe i Superligaen i denne sæson, og holdet ligger på førstepladsen med 18 point.

Randers skabte første store chance

De københavnske gæster dominerede det meste af kampen, men holdet havde svært ved at nedbryde et velorganiseret Randers-hold.

Selv om FCK indledte bedst, var det Randers, der skabte første halvlegs største chance.

Efter en halv time snittede Emil Riis' angrebspartner Marvin Egho bolden videre til ham, men fra få meters afstand sparkede Riis forbi målet.

FCK's overtag fortsatte i anden halvleg, og efter 57 minutter var det tæt på at give en føring.

Randers FC spillede en godkendt kamp, men desværre for kronjyderne kastede det ingen point af sig. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

FCK kunne ikke få den ind

Flere FCK-spillere var tæt på at score, mens bolden hoppede rundt i feltet. En serie af afslutninger endte med, at Jonas Wind til sidst sparkede bolden i sidenettet.

Efter 80 minutter blev venstrebacken Pierre Bengtsson spillet fri i venstre side af feltet, men hans afslutning blev reddet af Randers-målmand Patrik Carlgren.

Kort efter fik Jonas Wind kampens måske største chance, da Carlgren gik forkert af bolden, og den landede for fødderne af Wind. Han kunne dog ikke få kontrol over den og sparkede ved siden af fra kort afstand.

I det 90. minut havde han så mere held, da han headede bolden ind på Mathias Nielsen, så den snød Patrik Carlgren og gik i mål.