Aarhusiansk seriehold venter Randers i pokalturneringen

Viby er klar til ottendedelsfinalen i pokalturneringen og dermed det seriehold, der er nået længst.

Randers FC vandt i weekenden den fjerde sejr i træk i Superligaen. Også i Sydbank Pokalen går det indtil videre godt for kronjyderne. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Tirsdag blev der sat navn på endnu et af holdene i ottendedelsfinalen i landspokalturneringen i fodbold, da Aarhus-holdet Viby fra Danmarksserien slog Vanløse fra 2. division 1-0.

Læs også AGF møder superligaklub - men Randers fik en god lodtrækning

I ottendedelsfinalen venter superligaholdet Randers, der fandt vej til ottendedelsfinalen ved at besejre 1. divisionsholdet FC Roskilde 2-1 i sidste uge.

Viby er samtidig den serieklub - klubber fra rækkerne under de tre bedste - der er nået længst i pokalturneringen. Foruden æren udløser det 100.000 kroner at være den serieklub, der når længst.

I 16.-delsfinalen var også Otterup og VSK Aarhus fra de lavere rækker med i turneringen, men de blev sendt ud af turneringen af henholdsvis OB og AGF, og dermed gik alle pengene til Viby.

Tre kampe resterer stadig, før alle ottendedelsfinalisterne kendes. Onsdag mødes HIK og Silkeborg, torsdag gælder det Thisted og AC Horsens, mens Vendsyssel og FC Nordsjælland 9. september kæmper om retten til at møde FC København.

VIDEO: Hvordan scouter en superligaklub som Randers FC de helt rigtige spillere? Få svaret i videoen nedenfor:

Sådan scouter en Superliga klub | Randers FC | Skipperligaen