Østjysk politiker var helt tæt på stemmeoptælling i USA: - Der er ikke tale om svindel

Mange har de seneste dage fulgt med i det amerikanske valg. Én af dem, der har haft valget helt tæt på, er folketingspolitikeren Malte Larsen fra Randers.

”Demokraterne har aldrig troet på, at de kunne vinde valget på ærlig vis. Det er derfor, at de gjorde det med brevstemmerne, hvor der foregår enormt meget korruption og svindel.”

Sådan lød det blandt andet i dag på et pressemøde, hvor Donald Trump med egne ord ville give en status på ”valgets integritet”.

Her fremsatte han flere udokumenterede påstande om, at demokraterne begår svindel, og han beskylder dem for at stjæle valgsejren.

20201106-155349-3_44Mb

Det er påstande, som flere fagfolk har afvist, finder sted. Heriblandt den østjyske folketingspolitiker, Malte Larsen (S).

- Jeg tror ikke, der er mulighed for at lave snyd i det her spil. Jeg oplever, at det hele er gået efter bogen, siger Malte Larsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Har været helt tæt på valghandlinger

Den østjyske folketingspolitiker har været helt tæt på valget. Er nemlig valgobservatør, og derfor har han fulgt en del af stemmeoptællingen.

Sent i går aftes kom han igen hjem til Randers, efter flere dages rundrejse til valgsteder i USA. Ifølge ham foregik optællingen af de omdiskuterede brevstemmer på retfærdigvis.

Socialdemokraten Malte Larsen fra Randers er Medlem af Folketinget. Som valgobservatør ved det amerikanske valg har han været helt tæt på stemmeoptællingerne.
Socialdemokraten Malte Larsen fra Randers er Medlem af Folketinget. Som valgobservatør ved det amerikanske valg har han været helt tæt på stemmeoptællingerne. Foto: www.maltelarsen.dk

- I Missouri foregik det sådan, at man havde brugt ti dage op til valget til at scanne samtlige brevstemmer. Det var helt efter bogen ud fra den måde, de skulle gøre det på der, siger han til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

- I Pennsylvania måtte de ikke åbne brevstemmerne på forhånd, så der er de nu i en proces med flere hundredetusinde brevstemmer, som på ærligvis også scannes ind under observationer af medlemmer fra begge partier, siger Malte Larsen (S). 

040321 Vildthegn DIGI Still

Ubudne gæster gnaver i Slotspark

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona

Mia Vester, kroniker

25-årig kroniker frygter at rykke bagud i vaccinekø: - Det er et hårdt slag

Niels Rasmussen

AGF-fan håber at kunne deltage i tilskuer-forsøg: Det er jo det, vi lever for

Lone Abildtrup

play Lone er dødssyg og fanget i vaccinationskaos: Tilbudt "forkert" vaccine

AGF bronzemedaljer bronze fans fan tilskuere Ceres Park

Nyt forsøg vil sende 30.000 tilskuere på stadion