Wilbek forventer meget af hårdtskydende BSV'er

Bjerringbro-Silkeborgs Mads Nielsen er tiltænkt en vigtig rolle, når det danske håndboldlandshold skal forsvare EM-guldet i Østrig.

Det blev ikke til så meget spilletid for Bjerringbro-Silkeborgs absolutte stjerne i bagkæden, Mads Nielsen, da det danske landshold sidste år deltog ved VM i Kroatien.

Men i år er den manden med det knald­hårde skud tiltænkt en større rolle i det spil, som gerne skal udmynte sig i endnu en dansk EM-triumf.

"Jeg forventer mig rigtig meget af Mads Nielsen. Han mangler endnu et vise internationalt, at han kan være med, og det vil jeg give ham plads til at vise i år," siger landstræner Ulrik Wilbek til tv2.dk.

Selvtilliden er i top
Det er anden gang, at Mads Nielsen bliver udtaget til en slutrunde, og selv om den 28-årige bagspiller stadig er forholdsvis ny i landsholdsregi, så har han også højre forventninger til sig selv.

"Jeg føler mig egentlig godt rustet, og jeg ved, at det er op til mig selv, hvor meget jeg kommer til at spille. Men jeg synes, at jeg har en masse at byde ind med, så nu skal jeg bare sørge for at få banket nogle bolde i kassen," siger BSV-profilen til tv2.dk.