Wammen sammenlignes med imamer

Indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen sammenligner Århus-borgmesteren med de imamer, der var aktive imod Muhammed-tegningerne

Med et usædvanligt skarpt angreb langer indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ud efter den socialdemokratiske borgmester i Århus, Nicolai Wammen. Til Jyllands-Posten siger Lars Løkke Rasmussen:

- Det værste kommer fra Wammen. Han vækker minder om forårets imamer og deres spaltede tunger. Han siger et i bestyrelsen for Kommunernes Landsforening og rejser hjem til Århus og siger noget helt andet.

Lars Løkke Rasmussen henviser til, at når Århus-borgmesteren har været med til at godkende aftalen mellem regeringen og Kommunernes Landsforening, så kan han ikke samtidig i hjembyen give indtryk af, at der ikke er penge nok.

Nicolai Wammen afviser anklagen:

- Jeg er chokeret over, at Lars Løkke Rasmussen kan få sig til at sige sådan. Det virker som om, at han er meget presset og nærmest desperat, siger Århus-borgmesteren.

Læs også <A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15450"><STRONG>Radikal støtte til Wammen </STRONG></A>

Læs mere på TV 2 | ØSTJYLLAND's særlige hjemmeside <STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/minisites.asp?SideId=1219">Aktioner mod besparelser.</A></STRONG>