Voldtægtsmand fængslet i fire uger

31-årig mand varetægtsfængslet i fire uger efter at have voldtaget sovende kvinde.

Den 31-årige mand, der i nat sneg sig ind til en sovende kvinde og voldtog hende, er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det blev i dag besluttet, da Århus Politi fremstillede ham i grundlovsforhør.

Voldtægtsmanden blev anholdt, mens han var i gang med sit forehavende. Politiet blev tilkaldt af en af kvindens venner, der midlertidigt bor hos hende. Han var kort forinden stået op og gået en tur for at ryge en cigaret. Mens vennen var ude, så gerningsmanden sit snit til at trænge ind i lejligheden, der ligger i Fænøgade. Han kom ind igennem en åben terressedør. Gerningsmanden lå stadig oven på kvinden, da politiet ankom. Da han var temmelig beruset, måtte Århus Politi vente til i dag med at afhøre ham.

Den 44-årige kvinde har været til lægeundersøgelse. Hun blev i sidste uge udsat for et andet voldtægts-lignende forhold, som endnu ikke er opklaret. Århus Politi vil derfor undersøge, om den 31-årige mand også i dette tilfælde er gerningmanden. Manden og kvinden har for flere år siden været kærester i en kortere periode. Den 31.årige har efterfølgende besøgt kvinden flere gange som gæst i hendes lejlighed.

TV 2 / Østjylland har mere om voldtægtssagen i udsendelsen klokken 19.30.