Vind i håret og 80'er-flashback

Panelet i Kulturkampen anmelder Bryan Ferry

09:10

Foto: Jakob Lerche

1 af 2

Torsdag aften er der Kulturkampen på TV 2 | ØSTJYLLAND, og her går der næsten 80'er fest i den.

Det gør der, fordi den britiske sanger og musiker Bryan Ferry forleden gæstede Værket i Randers.

Den koncert anmelder John Fogde, talsmand for NorthSide Festival, og sangerinde og musiker Marie Frank.

- Jeg havde en god, men også en lidt kedelig aften. Men jeg kunne se, at publikum var lige et par år ældre end mig, så jeg var en af de unge, og mange af de andre genkendte langt flere sange end mig, siger Marie Frank om koncerten med 69-årige Bryan Ferry, der blandt andet dannede gruppen Roxy Music i 1970.

Både Marie Frank og John Fogde var imponeret af Bryan Ferrys band.

- Bandet spillede virkelig godt. Det er meget 80'er musik, og jeg synes, at de på en eller anden måde har formået at bibeholde nogle af de gode elementer derfra, men også give det et nyt præg, siger Marie Frank og fortsætter:

- Trommeslageren, der var god, havde for eksempel vind i håret under hele koncerten, og det var et dejligt 80'er flashback.

Mens koncerten til tider var en anelse kedelig ifølge Marie Frank, så havde John Fogde en bedre oplevelse med Bryan Ferry.

- Jeg havde en rigtig god aften. Nu er jeg også markant større fan af Bryan Ferry end Marie Frank er, og jeg har dyrket hans bagkatalog enormt meget og specielt de første 10 år. Så jeg synes, at det var helt fantastisk, siger John Fogde.

Du kan se anmeldelsen af koncerten i indslaget øverst på siden, og du kan se hele Kulturkampen i aften, torsdag, klokken 18.15 og igen klokken 21.25 på TV 2 | ØSTJYLLAND.